Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!

Kevään väriviikko on nyt loppu. Kiitos kun olet ollut mukanamme koko väriviikon ajan! Väriviikkoa oli kiva tehdä, hieman meinasi joku päivä aika loppua, koska joka päiväinen postaus vie aikansa. Mutta selvisin ja hyvä niin. Omasta mielestäni asut ja väriyhdistelmät olivat onnistuneita, pyrin siihen että jokainen väri oli erilailla yhdistelty, ettei päällekkäisyyksiä värien kanssa tullut.

Keräsin vielä yhden lempiasuni väriviikon väreistä. Kiitos Vaasan Synsam, kun saimme lainata sopivia silmä- ja aurinkolaseja asuihimme. Ne ovat aina piste iin päälle.

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Punainen mekko € 119,95 Korkkarit € 115,00
Punainen

Väriviikko alkoi reippaalla värillä, punaisella. Kuten kerroin, punainen on keväisin hyvin erisävyinen kuin talvisin. Keväällä se on keltapohjaisempi meloninpunainen, kuten tämä mekkokin on. Mekko on malliltaan suora eli se ei saa napata vartaloon kiinni, mutta olkapäiltä sen tulee istua kauniisti. Hihat ovat lyhyet ja lepakkomaiset ja hihoissa on aukot. Aukot ovat kivat, ne keventävät olkalinjan, mutta eivät paljasta liikaa. Mekkoa löytyy koot 34-46, minulla on päälläni koko 36.

Lue punaisen väripostaus täältä!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Mekko € 149,95 ja korkkarit € 89,90
Harmaa

Harmaat asukokonaisuudet olivat erittäin tykättyjä eritoten housuasu. Pidin siitä itsekin, housuasukuva oli erilainen. Tämän harmaan trumpettihihaisen mekon olet nähnyt aikaisemminkin täällä. Tämä on yksi minun lempimekoistani, koska se istuu niin upeasti, samoin pidän sen väristä. Mekkoa löytyy koot 34-44 ja minulla on päälläni mekosta koko 36.

Lue harmaan väripostaus täältä!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Housut € 99,95, paita € 69,95 ja sandaalit € 115,00
Sininen

Sininen kuuluu monen vaatekaapin perusväreihin. Siihen on helppo yhdistää muita värejä kaveriksi ja sininen on aina pehmeämpi väri kuin musta. Siniset puuvillaelastani housut istuvat hyvin. Korkea vyötärö, hyvät taskunpaikat, kapeat lahkeet ja nilkkamitta ovat toimivia. Sinisessä t-paidassa on viehättävät hihat ja malliltaan se on suora. Pituutensa ansiosta se sopii loistavasti housujen kanssa. Tummansiniset sandaalit ovat kuin aamutossut jalkaan. Housuja löytyy koot 34-44, minulla on koko 34 ja paitaa koot XS-XL ja minulla on koko S.

Lue sinisen väripostaus  täältä!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Farkut € 139,95, paita € 65,95 ja helmitennarit € 145,00
Valkoinen

Raikas ja puhdas valkoinen on ihana! Valkoiset farkut kuuluvat kesävaatekaappiin. Sensationit ovat venyvät ja korkea vyötäröiset, niissä on mukava olla. Valkoinen off shoulder paita on sama paita, kuin näit sinisessä väripostauksessa keltaisena. Helmitennarit soveltuvat housujen kanssa, mutta toimivat myös mekkojen kanssa. Farkkuja löytyy koot 00-44, minulla on päälläni koko 32. Valkoista paitaa löytyy koot 34-42 ja minulla on päälläni koko 34.

Lue valkoisen väripostaus  täältä!

Tämä asu on minun lempiasuni näistä seitsemästä. Käyttäisin tätä asua työasuna ja miten helppo on yhdistää näitä valkoisia tuotteita myös muihin jo kotona oleviin vaatteisiin. Jos lähden kesällä töiden jälkeen syömään terassille, vaihdan kengät korkkareiksi tai sandaaleiksi. Nämä valkoiset pilottiaurinkolasit ovat myös ykkössuosikkini!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Mekko € 199,00 ja korkkarit € 89,90
Vihreä

Vihreä väri on nostanut päätään viimeisten vuosien aikana. Se on ollut haastava pukeutumisessa, mutta nykyään se on hyvin tykätty väri. Minä ihastuin tähän vaaleanvihreään mekkoon eritoten sen värinsä ansiosta. Mallikaan ei ole huono, se on löysähkö olematta kuitenkaan iso teltta. Mekossa on hyvät hihat ja tuplakangas mekon edustassa on kiva yksityiskohta. Mekkoa löytyy koot 34-44 ja minulla on päälläni koko 36.

Lue vihreän väripostaus täältä! 

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Mekko € 129,95 ja korkkarit € 89,90
Beige

Beige väri koetaan vaikeaksi sävyksi kasvoja vasten. Tämän vuoksi onkin tärkeää löytää juuri se sinulle sopiva beige sävy. Tämä beige mekko on kylmänsävyinen ja korkkarit ovat täysin sävy sävyyn mekon kanssa. Mekossa on näyttävä yläosa ja malliltaan tämäkin mekko on löysähkö. Mekkoa löytyy koot 34-44 ja minulla on päälläni koko 34.

Lue beigen väripostaus täältä!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Musta jakku € 159,95 ja housut € 119,95 korkkarit € 89,90
Musta

Tyylikäs ja ajaton musta oli väriviikkomme viimeinen väri. Minulla on päälläni mustat leveälahkeiset housut ja siihen kuuluva musta jakku. Yksinkertaisesti sanottuna näyttävä asu! Pukua löytyy koot 34-40 ja minulla on päälläni koko 34.  Täältä löydät puvun myös Gabin päältä.

Lue mustan väripostaus täältä!

Voita jokin näistä seitsemästä asusta itsellesi!

Toimi näin:

  • Kerro tämän postauksen kommenttikenttään, minkä asun haluaisit näistä seitsemästä
  • Kerro miksi haluat sen ja missä sitä käyttäisit
  • Kerro oma kokosi niin asusta kuin kengistäkin

Valitsen parhaimman kertomuksen ja voittajan! Sinulla on aikaa perjantaihin 4.4. asti. Julkaisen voittajan lauantaina 5.4. täällä blogissa, facebookissa ja instagramissa.

 

Kategoriat,

314 kommenttia

  1. Kesällä valkea on ihan parasta. Rento kesäasu töihin tai vapaalle. Kengistä minulle menee koko 39, housuista 32/32 ja yläosastoon ottaisin L kokoa?

  2. Hei! Kiva väriviikko. Valitsisin valkoisen asukokonaisuuden, koska sille löytyisi varmasti käyttöä kesällä.

  3. Aivan upeaa värien ilotulitusta ja vastapainona hillittyä mustaa ja valkoista? Vaikea valinta, mutta päädyn valkoiseen. Olen löhdössä Madridiin ja näen jo itseni tuo asu päällä kävelemässä Madridin katuja, nauttimassa tapaksia ravintolan terassilla. Erittäin kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Ja kengätkin juuri sopivat matkalle. Housuista koko 32, paidasta 34 ja kengistä 37.

  4. Sininen asu: lempivärini ja lisäksi monikäyttöinen.

  5. Valkea asu, ihanan raikas ja kesäksi olisi ihana kokeilla elämäni ensimmäisiä valkeita housuja! Uskallus on puuttunut – aina tuntuu että näyttääkö ihan valtavalta ?. Koko 42, kengät 40 ?

  6. Valkoinen asu lähtisi mukana Sri Lankaan. Siellä pitää tietyissä tilanteissä peittää käsivarret ja sääret. Ajattomat vaatteet moneen menoon muutenkin. Farkut 44, paita 42 ja kengät 39.

  7. Ooih. Ihastuin täysillä punaiseen, mutta beige ja musta ovat melko sykähdyttäviä myöskin. Tovin punnittuani päädyn näyttävään ja rentoon punaiseen. Sillä ensi kesään satsataan ilolla ja värillä juhlien mm. häitä ja rippijuhlia. Jään kaiholla kuitenkin kaipamaan tuota eleganttia monikäyttöistä mustaa, eli päätöksen teko on hivenen kivuliasta. Käytän 38 vaatteita ja kengän koko on myös 38.

  8. Kaunis kiitos väriviikosta! Palaan postaukseen monet kerrat vaatekaappini äärellä, miettiessäni, mitä kaikkea voin yhdistellä. Näistä asuista valitsisin valkoisen. Monikäyttöinen, helposti yhdisteltävää ja nuo helmitennarit! Voi ihanuus! Niin naiselliset! Sopisivat vaikka mihin! Rouhempaakin asua pehmentämään. Asua pitäisin töissä, lomalla, kaupungilla, korilaukku kylkeen ja torille! Vaatekoko 42-44, kengät 39.

  9. Valkoinen asu olisi kyllä hurjan monipuolinen kesään. Sitä voisi käyttää niin töissä kuin vapaallakin. Kokoni on 36 ja kengännumeroni 38.

  10. Kesä kutkuttelee jo niin paljon mielessä, että ehdottomasti valkoinen asu kesäisille kaupunkikaduille olisi ihana voittaa!
    Koko:38 ja kengänno:38.

  11. Valkoisen asun ottaisin kesällä töihin. Koko 38. Kengät 40.5

  12. Vaikea valita. Sininen ja punainen mieluisimmat. Päädyn siniseen.

  13. Hei! Sininen asu on ihana! Pitäisin sitä tyylikkäänä töissä. Kokoni on 38/40 (M/L) ja kengät kokoa 40.

  14. Nyt oli monta kaunista vaihtoehtoa. Ihastuin vihreän mekon malliin ja väriin. Siinä olisi kaunis ja just sopivan rento asu juhlaan. Kokoni on 42, kenkä 41.

  15. 1. Sininen on niin minun värini, ja tuo pusero on hauska ja sopisi myös vaaleiden housujen kanssa. Housut istuvat hyvin.
    2. Voisin pitää asua töissä (farkut eivät meillä ole oikeasti suositeltavia) ja vapaa-ajalla esimerkiksi hieno loma-asu matkalle.
    3. Paidan koko saattaa olla 36-38, housujen ehkä 38 ja kenkien 38-39. Vaikea sanoa kokoja sovittamatta. Mulla on x-vartalo, joten sekin vaikuttaa koon valintaan (?).
    Lopuksi: väriviikkoa seurasin joka päivä ja jaoin tätä eteenpäin yhdelle vaatekapselikurssin ryhmälle.

  16. Hei, valkoinen asu on kiva, erityisesti valkoiset tennarit. Sopii kesällä mihin vaan. Vaatekoko 42 ja kengät 39

  17. Ihania asuja kaikki?. Perheessämme on tänäkeväänä tärkeä juhlapäivä, kun kuopuksemme saa painaa päähänsä ylioppilaslakin. Kesäkuussa on myös toinenkin ihana juhlapäivä; kummityttöni valmistujaiset. Harmaa mekko olisi tyylikäs vaikkapa molempiin juhliin. Pidän erityisesti kyseisen mekon hihoista. Kokoni on 36, kengänkoko 39.

  18. Sinen kokonaisuus.Pienikokoisen vajaamittaiset housut sopivat ilman lahkeiden lyhennystä.Housut 36,paita S ja kengät 37

  19. Upea väriviikko, valitsisin rennon sinisen asukokonaisuuden mikäli onnetar osuisi kohdalleni( paita koko xl, housut 44, kengät 41), asu on kuin tehty rentoon kesäloma menoon ilman vaatehuoltohuolia kuten lomalla juuri kuuluukin olla, HeidiS

  20. Punaisen mekon haluaisin.Kesäjuhliin laittaisin! Mekko 44-46 ja kengät 39.

  21. Hei
    Harmaa, tämä olisi hyvä mm ensimmäisen lapsenlapseni kastejuhlaan. Koko 36, kengät 39-40

  22. Raikkaan valkoisen asun ottaisin mieluusti…vaikka koiria taloudessa onkin 🙂 Siihen voisi myös helposti yhdistää vaikka värikkään huivin, laukun, sininen farkkutakkikin sopisi mainiosti…se vaan näyttää juurikin minun asulta, jossa viihtyisin. Pusero ja housut ottaisin 38-40 kokoiset, 38 koon tennarit sopisivat jalkaani.

  23. Kaikki asukokonaisuudet ovat ihania, ja väriviikko oli aivan huippu! Kiitos! Valitsisin valkoisen, koska se on vöri, jota olen arkaillut. Minulla ei ole koskaan ollut valkoisia farkkuja. Väriviikon postauksen jälkeen kuitenkin jäin pohtimaan, että pitäisikö rohkaistua kokeilemaan. Helmitennareihin ihastuin ensinäkemältä! Kaikkia osia voisi yhdistellä rennompiin ja juhlavampiin tilaisuuksiin muita asusteita vaihtelemalla. Koko 40.

  24. Valkoinen, sillä kesää kohti, kaunis ja raikas ja nuorekas asu 🙂 kesällä käyttäisin, koko n 36, kengissä 36,5/37

  25. Valkoinen, kesää kohden raikas ja käytännöllisen näköinen asu sekä muuntuu moneksi. Housut 32, paita 34 ja tennarit 37?

  26. Valitsisin harmaan. Mekko on syötävän ihana! Todella kaunis, ajaton. Kengät sopii tähän erittäin hyvin ja näyttävät mukavilta jalassa vaikka korkoa onkin. Kesällä tulossa mm. rippijuhlia. Laittaisin nämä ehdottomasti päälle. Ihana kokonaisuus ❤️ Mekko 40, kengät 40.

  27. Sininen asukokonaisuus,reipas rento ja tyylikäs ,koko 42 vaatteissa ja kengännro 40?

  28. Kauniita ovat kaikki asut, mikä vain kelpaisi. Pitkään olen pukeutunut vain mekkoihin, löysiin sellaisiin, peittääkseni keskivartaloa. Nyt kun olen saanut painoa pois minua houkuttelee pitkästä aikaa farkkutyyppiset housut raikkaan valkoisena, kesään sopivana. Siihen kuuluva puserokin on aivan omannäköinen. Siispä valintani on tuo raikas, tyttömäinen valkoinen?.
    Vaatekokoni on 42, kengän numero 38.

  29. Valkoinen. Kaikille osille löytyisi käyttöä yhdessä ja erikseen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Raikastaisivat minta vanhaa asua ? Kokoni 42 ja jalkani 36 (37).

  30. Valkoinen asukokonsisuuskesään kutsuva ja monikäyttöinen työn arjessa ja kesän terassijuhlissa.Kokoni 38/40 ja tennarit 38

  31. Valkoinen asukokonaisuus on ihanan raikas ja helmitennarit, kuin karamellit! Olen ikuinen farkku”tyttö”, joten kesällä tämän asun kanssa menee minne vain! Asusteita muuttamalla saa astetta juhlavamman, jos tarvetta on.
    Pusero ja housut 40, kengät 37. Lämpöä odotellen…

  32. Todella vaikea valinta, koska tässä on monta huikeaa asua! Musta on aivan upea ja ihan minun näköinen. Valitsisin kuitenkin punaisen, koska meillä on tyttäreni lakkiaiset tänä keväänä. Vaatekoko 38, kenkä 39.

  33. Valkoinen kokonaisuus 🙂 käyttäisin töissä, lomalla ja yhdistellen eri kokonaisuuksia. Kokoni on 34, kengät 37-38.

  34. Huomenta❤️
    Punainen on minun ehdoton suosikkini. Mekko olisi täydellinen matka vaate. Päivällä se olisi rento, vaikkapa panchien kanssa. Illalla helmet kaulaan ja kuvan kauniilla kengillä täydellinen illalliselle. Mieheni syntymäpäivä matka varattu huhtikuun loppussa, vain mekko puuttu?Koko 44 kengän koko 38 tai 5,5
    Kiitos väriviikosta, ihania ideoita voi napata omaan pukeutumiseen.

  35. Beige asu kesälomalle. Koko 44, kengät 40.

  36. Valkoinen ihastutti, vaikka koko valikoima hieno. 42 koko ja kenkä 37/38.

  37. Hei, aivan ihania postauksia on saanut lomalla lukea ja odotan innolla Helsinkiin tuloa ystäväni kanssa naisten viikonloppua viettämään. Tulemme doppiin soppaileen myös. Näistä asuista eniten tarvitsisin yo- juhliin mekkoa ja beigemekko olisi kauniin helppo. Kokoni on mekossa 40 ja korkkarit on 38.
    T.sari

  38. Hei, valkoinen on lempivärini ja sopii myös talveen. Käyttäisin asua kesän
    ”Solsidanin” kesäbileissä.
    Kokoni on 40 ja kengännumeroni on 41

  39. Lämpimät kiitokset väriviikosta, kiinnostuneena seurasin joka päivä, ja omat suosikit löytyivät helposti. Tästä postauksessa ehdottomasti valkoinen; rento, tyylikäs, monikäyttöinen, ajaton, kansainvälisyyttä…Oma kokoni on 42,kengät 5

  40. Valkoinen tietty 🙂 Valkoiset kesäfarkut puuttuu tällä hetkellä. Pukisin aurinkoisena kesäpäivänä vaikka kaupungille lähtiessä tälläisen asun päälle.

  41. Valitsisin sinisen asun, vaikkei se ihan täysin vastaakaan omaa värimaailmaani. Voisin niitä kuitenkin hyvin tuunata lämpimimmiksi. Olisivat erittäin käyttökelpoiset mm. open työssäni.
    Koko 38-40/M, kenkä 40(-41). Pitäisi ihan sovittaa.

  42. Valitsen näistä asuista valkoisen kokonaisuuden. Tämä asu kokonaisuudessaan sopii kuin nenä päähän kesän lomareissulle. Näen jo vetolaukun kädessäni ja kuulen laukun pyörien kolinan helmitennareiden hehkuessa hipsiessä koneeseen.
    Paita sopii lämpimänäkin päivänä ihanasti pitkän tai lyhyen mekon kanssa joko päivä- tai iltamenoihin. Tämä setti on aivan ihana! Yksinkertaisen tyylikäs asukokonaisuus kulkee käsi kädessä mustien hiuksieni kanssa. Koko 42, tennarit 41

  43. Punainen kokonaisuus ? En ole koskaan uskaltanut käyttää noin rohkeaa väriä, mutta tuo punainen mekko on kerrassaan upea! Tulevan kesän lempiasuni kenties… ?
    Koko 36 ja kengät 40.

  44. Aivan upeita asuja kaikki ja viikkoa on ollut mielenkiintoista seurata. Musta jakku,housut ja korkkarit yhdistelmä on WOW ja todellakin näyttävä!Valkoiset farkut ja paita olisi upea myös.

  45. Hei, tykkään kovasti kaikista, mutta sininen asu olisi kiva laittaa päälle kun lähden mieheni kanssa iskelmäfestivaaleille. Kengänkoko 39, vaatekoko 40, jos housut on Macin niin silloin 38.

  46. Valitsisin ehdottomasti sinisen asukokonaisuuden. Sininen väri sopii minulle ja käy joka tilanteeseen. Olen vuosien saatossa todennut, että silloin kun olen ostanut koko asukokonaisuuden kerralla , olen myös käyttänyt sitä eniten. Erikseen ostettu pusero tai housut ovatkin saattaneet jäädä käyttämättä, koska eivät ole sopineet muuhun vaatetukseen. Käyttäisin tätä asua töissä. Pusero L , Housut 42, kengät 396

  47. Sininen asu on helpoin yhdistää jo olemassa oleviin vaatteisiini. Tarvitsen perusvaatteita missä voi mennä minne vaan. Vaatteiden koko 36/S ja kengät 38

  48. Kiitos väriviikosta. Tarjosit herkulliset asukokonaisuudet ja mielenkiintoisen asiasisällön. Kesää niin kovasti jo toivoen ottaisin kokovalkoisen asun aurinkolaseineen päivineen:) Tuollaisenaan käyttäisin vapaa-ajalla ja kesämenoissa, esim pyöräillen kesäterassille jne. Vaatteiden koot pienimmästä päästä. Kengät saisi olla 3,5, mutta nuo ihanuudet taisi alkaa koosta 4. Jos onni on myötä, pitänee laittaa pumpulia kenkiin:).

  49. Hei, valitsisin valkoisen kokonaisuuden ja se sopisi käytettäväksi tulevalla kesälomareissullamme. Kokoni on 38 ja kengännumeroni 39