Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Matkapuvustoni kuvina Kaukoidässä

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

Tässä postauksessa esittelen matkapuvustoni vielä kuvina Kauko-idän matkaltani, jotta näette tuotteet paremmin. Asuja on vilahdellut myös vlogeissani, joita olen tehnyt matkastani. Singaporen vlogi on tulossa ihan lähipäivinä, joten pysythän DOPPin kanavalla! Jos et ole vielä katsonut vlogiani ”Katan pakkausvinkit”,  kun lähdin reisuun, niin katso se täältä!

Hong Kong

Ylläoleva joustomekko oli matkani lempparivaate nro 2. Kun otin sen laukusta, ei sitä tarvinnut silittää. Se tuntui hyvältä päällä ja sillä oli helppo olla. Se ei napannut ikävästi pohkeesta kiinni, kun käveli, vaikka se oli juuri tuon mittainen. Pesin mekon eilen kun saavuimme ja laitoin sen henkarille kuivumaan. Katsoin sitä juuri ja silitystä se ei kaipaa edelleenkään. Tummansiniset tennarit olivat hyvät kengät kävellä.

  • Pohjemittainen kukkamekko € 89,95 koot XS-XL Tummansininen pohjaväri luonnonvaaleilla kukilla
  • Tummansiniset mokkatennarit Gabor € 140,00 hajakokoja

 

Mekossa on ”ristileikkaus” leikkaus edessä, rinnan alla.

 

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

Illalliselle Hong Kongissa puin jalkaani beiget pellavasekoitehousut, beigen silkkipaidan ja rosat nilkkaremmikengät. Housut ovat samat housut, kun minulla oli matkahousuna, mutta tummansinisenä. Silkkipaidassa on kauniit hihat ja pidän sen kaula-aukosta. Nilkkaremmikengät tekevät asusta naisellisen.

  • Pellavasekoitehousut € 189,00 koot 34-42
  • Silkkistretchpaita € 169,00 beige ja tummansininen XS-L (reilua kokoa)
  • Rosat nilkkaremmikengät € 130,00

Pimeällä uskaltauduin ikkunalaudalle istumaan, muuten korkeus huimasi. Korkeanpaikankammovideoni löydät täältä.

 

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

Tämä Stockholms Klänningsfabrikenin mekko minulla oli aina lennoilla päälläni, kun siirryimme paikasta toiseen. Tämä oli minun lempivaate nro 1. Syy on juuri se keveys, joustavuus ja se ei rypisty vaikka tekisit mitä. Tämä tummansinipohjainen mekko beigellä kukalla on jo loppu, mutta muita samantyyppisiä mekkoja löytyy. Löydät näitä ”Pese ja pidä” mekkoja myös postauksestani, missä olin Floridassa. Pääset postaukseen tästä.

  • Stockholms Klänningsfabrik mekot € 139,00 koot XS-XL (minulla on aina koko S)

 

Matkapuvustoni kuvina Kaukoidässä

Taipei

Taipeissa pukeuduin aamupalalle tähän pitkään mustapohjaiseen viskoosimekkoon. Mekon alle kuuluu musta alusmekko. Mekko oli ihanan ilmava ja huoleton. Kaupungilla en sillä kulkenut, koska se oli hieman liian pitkä minulle. Se olikin mallikappale ja siksi kokoa 36. Tähän mekkoon voisi yhdistää rosat nilkkaremmikengät, joten se toimisi niinkin, iltatilaisuuteen.

  • Maximekko € 129,00 koot 34-42

 

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

Taipein eläintarhassa minulla oli päälläni tummansininen suoranmallinen trikoomekko, jossa oli v-kaula-aukko, taskut sivussa ja se ylettyi polveen. Vilpoinen ja kätevä kesämekko. Valitettavasti en muistanut napata siitä kokokuvaa.

  • Tummansininen trikoomekko € 79,00 koot 34-42

 

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

Illalliselle poikamme kanssa Taipeissa pukeuduin sinipohjaiseen kukkamekkoon. Erikoisuutena tässä mekossa on helman pituus, joka on hieman pidempi takaa kuin edestä. Hihat ovat hieman levenevät ja rinnan alla menee poikkileikkaus. Punaiset sandaalit toivat väripilkun asuun. Nämä punaiset sandaalit saapuivat juuri, kun olin lähdössä matkalle. Siksi ette nähneet niitä ”Pakkausvideossani”. Otin mukaani myös punaisen laukun ja rosan huivin. Löydät videon mekostani myös Taipein vlogistani, jonka löydät täältä.

  • Mekko € 159,00 koot 34-42
  • Punaiset sandaalit € 129,00 koot 36-41

 

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

Singapore

Singaporessa pukeuduin illalliselle ohkaiseen kukkapaitaan ja pohjemittaiseen hameeseen. Kukkapaidassa on kaunis frillakantti edessä. Hameessa on korkea vyötärö ja se levenee reilusti alaspäin. Hameessa on halkio vasemmalla puolella ja taskut ovat ihanat. Rosat nilkkaremmikengät olisivat olleet asuun myös nappivalinta, mutta halusin asuuni taas lisää väriä, joten puin jalkaani punaiset sandaalit.

  • Kukkapaita € 109,00 koot S,M,L
  • Leveä safarihame € koot 34-40

Tämä hame saapui liikkeisiimme tänään. Hame on tuotannossa hieman ohkaisempi, kuin tämä päälläni oleva mallikappale ja hyvä niin.

 

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

Tämä sinivalkoraitainen mekko oli se ”hätäpakkausmekko”. Se saapui samana päivänä kun lähdin ja se tuntui ohkaiselta ja helpolta matkamekolta, joten nappasin sen mukaani. Pidin myös sen kaula-aukosta ja tummansinisestä kantista vyötärön kohdalla. Mekko osoittautui oikein kivaksi ja luulen, että siitä tulee lempparimekkoni tälle kesälle.

  • Sinivalkoinen trikoomekko € 85,95 koot 34-44

 

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

Kuumaan ja kosteaan Singaporen puutarhaan pukeuduin vilpoiseen mustapohjaiseen kukkamekkoon. Tämänkin mekon alle kuuluisi musta ohut mekko, mutta en pukenut sitä päälleni. Mekossa oli niin paljon kangasta, että sieltä ei näkynyt mitään läpi. Isot lepakkohihat halkioilla ovat kauniit ja vyötäröllä on kuminauha, joka tekee mekosta hieman pussimaisen. Tästäkin mekosta saa juhlavan, kun siihen yhdistää sirot sandaalit.

  • Mustapohjainen kukkamekko € 159,95 koot 34-42

 

Matkapuvustoni kuvina kaukoidässä

En pitänyt hattua € 59,00 kuin uima-altaalla. Mutta hyvä se on aina auringossa olla mukana. Haastetta tuo  sen pakkaaminen, ettei se mene laukussa ihan lyttyyn. Yksi hyvä idea on, että laittaa hatun sisään vaatteita, niin se pysyy kuosissaan.

Yhteenvetona totean, että vaatetta oli sopiva määrä mukana, mutta kenkiä oli yhdet sandaalit liikaa. Kuumaan kun matkustaa, niin joka aamuisia vaihtovaatteita pitää olla enemmän, koska kaupunkipäivän jälkeen ei halua pukea samaa mekkoa enään uudestaan päällensä. Kaikkia vaatteita käytin, paitsi yksi musta iltamekko jäi käyttämättä. Sen esittelen teille mekkoviikolla, joka alkaa ihan pian!

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Löytyykö tuota pohjemittaista mekkoa (ekassa kuvassa)?
    Pientä vai normikkokoa?
    Jos löytyy, poikkean putiikissanne.

    • Hei jaana ja kiitos viestistäsi:) Voi ei, se on loppu. Mutta muuta löytyy, tervetuloa! Kata

  2. Hei! Ihania kuvia. Olisi kiinnostavaa kuulla Singaporesta matkakohteena, allaskuva taitaa olla juuri siitä hotellista, jonne meilläkin tarkoitus pian mennä.

    • Hei Nanna, kiitos viestistäsi:) Singapore oli kiva, paras paikka noista kolmesta. Hotelli oli mieletön ja uima-allasalue kyllä kokemus! Suosittelen, Kata

  3. Ihana matkapuvusto ja oivalliset viime hetken lisäykset! Rypistyykö pellavasekoitehousut pellavan tapaan? Kerrohan jossain vaiheessa, mikä kohde oli mielenkiintoisin turistinäkökulmasta katsottuna. Mukavaa viikonloppua!

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Tummansiniset housut, jotka minulla oli matkalla, eivät rypistyneet. Niihin olin huipputyytyväinen. Beiget ovat pellavaa, joten ne rypistyivät kyllä. Nähdään! Kata