Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kukkakuosin neljä eri asukokonaisuutta

Syksyn varma merkki on viinit ja luumun sävyt vaatteissa. Ei tule syksyä ilman niitä. Tämä ihana syksyn kukkakuosi on esittelyssä tänään neljässä eri tuotteessa ja asukokonaisuudessa.

 

Wau, mekossa on hihat, joka ilahdutti minua suuresti. Mekko on kevyttä, laskeutuvaa viskoosia ja siinä on vuori. Massukan kohdalla on muutama laskos, joka antaa tilaa myös lantiolle. Mekko ylettyy polveen ja pääntiestä pidän myös, pitkästä aikaa se on v-aukkoinen. Kaunis mekko, joka soveltuu juhlaan oikeilla asusteilla sekä työkäyttöön, kun siihen yhdistää paksummat sukkikset, nilkkurit ja neuletakin tai jakun.

 

Katsokaa, kuinka hyvät raidat sain hiuksiini. Nina@Trendy sai kaiken keltaisuuden hiuksistani pois ja hän laittoi myös muutaman maantienvärisen raidan vaaleiden raitojen sekaan, niin hiuksiin saatiin hieman elävyyttä. Kunpa väri pysyisikin näin hyvänä, mutta pikku hiljaa se kellastuu taas. Hopeashampoolla saa onneksi pidennettyä kylmän sävyn elinikää. Toinen asia mikä minua ilahdutti on, että kun pohjatyön eli föönauksen sekä tyven kreppauksen tekee kunnolla, niin hiukset pysyvät kuosissaan jopa neljä päivää. Siihen pitäisi itsekin panostaa. Ennen tein niin, nykyään olen ollut laiska. Hyvä, että Nina muistutti minua sen tärkeydestä. Ostin häneltä Sebastianin kreppauslaitteen, jolla krepataan tyveä, jotta se pysyy irti päänahasta eli sillä saadaan pesuvälejä pidemmiksi. Olen innoissani, kun pääsen kokeilemaan sitä.

Mekko on 100 % viskoosia
  • Kukkamekko In Wear € 129,95 koot 34-44 minulla on koko 34
  • Korkkarit Gabor € 79,90

 

 

Sarjan kukkapaitsikkaan yhdistin mustan kynähameen. Tämä viskoosipaitsikka on suht´ ohutta materiaalia eli sen alle voi pukea topin tai ihonväriset rintsikat. Itselläni on paitsikan alla rosat rintsikat ja hieman ne loistavat paidan läpi. Malliltaan kukkapaitsikka on ihan suora, siinä ei ole sisäänottoja vyötärön kohdalla.

Hame on joustavaa jerseytä. Tämä on päivitetty versio In Wearin perushameesta, joita on ollut jo muutama vuosi. Tämä hame eroaa pikkusiskostaan siten, että tässä on taskut edessä. Positiivista taskuissa on se, että ne eivät pönkötä ulos vartalosta. Hameessa on leveä kuminauharesori vyötärönauha, vetoketju takana ja malliltaan hame on kapea ja ylettyy polveen.

” Musta kynähame on helppo asustaa arkeen ja juhlaan ”

 

  • Kukkapaitsikka In Wear € 109,95 koot 34-44 koot S-XL minulla on koko S
  • Jerseyhame In Wear € 69,95 musta koot 34-44 minulla on koko 34

 

 

Tämä kukkapaita on paksumpaa viskoosia kuin kukkapaitsikka. Tästä paidasta ei näy läpi. Kauluksessa on pieni resori ja paidan hihat ylettyvät kyynärvarren alle. Myös tämä paita on malliltaan suora, mutta hyvin sain se puettua hameen sisälle.

Hame on sama hame kuin ylemmissä kuvissa. Viini neuletakki on perusmallinen, jossa on napit edessä ja o-aukkoinen kaula-aukko. Mutta huomaatteko nämä nikkaremmikengät! Minun puoleltani se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Rakastan kenkiä, joissa narut tai soljet menevät nilkan ympäri. Kengät ovat niin naiselliset. Mutta säären linjalle ne eivät valitettavasti ole siroimmat kengät. Kaikki mikä katkaisee säären linjan ei kavenna. Mutta minä en välitä, aion käyttää sääreni linjasta huolimatta näitä viehättäviä kenkiä. Love, Love!

” Nilkkaremmikengissä on ripaus vanhaa aikaa ”

 

  • Kukkanen paita In Wear € 99,95 koot 34-44 minulla on koko 34
  • Nilkkaremmikengät Gabor € 115,00 koot 4-7 normaalia kokoa
  • Neuletakki In Wear € 69,95 koot XS-XXL
  • Pussukka DAY € 25,00 useita värejä

 

 

 

Kukkasen pellava/viskoosi t-paidan yhdistin syksyn culottes housuihin ja bombertakkiin.
Housut ja bombertakki ovat samaa sarjaa eli ne on helppo yhdistää keskenään. Kummassakin on stretchiä ja mikä mukavinta, ne eivät rypisty käytössä.

Takista tuli suosikkini ja syy on seuraava. Se on tarpeeksi lyhyt eli se sopii myös mekkojen päälle. Se ylettyy hieman vyötärön alapuolelle, mutta ei liian alas. Näin se pysyy kevyenä eikä ole liian ulkotakkimainen. Toinen asia on bombertakin hihat. Ne ovat kuin blazerin hihat eli niissä ei ole sporttista resoria. Ja kaiken kruunaa kultainen vetoketju. Vetoketjun voi avata myös alhaalta ylös.

 

  • Kukka t-paita pellava/viskoosi in wear € 54,95 koot XS-XXL minulla koko S
  • Bombertakki In Wear € 159,95 koot 34-44 minulla koko 34
  • Culottes In Wear € 109,95 koot 34-42 minulla koko 34

 

Linssiluteella on muuta tekemistä kuin poseerata, vaikka kuinka maanittelin. Joka tapauksessa kuvassa on ihana Valora, viehättävät nilkkaremmikengät, kätevä pussukka ja kaunis neuletakki.

” Varoitan jo tässä vaiheessa, että tulette näkemään nilkkaremmikenkiä ja bombertakkia useissa postauksissa 🙂 ”

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei Anne ja kiitos viestistäsi:) Voin kirjoittaa, teen siitä oman postauksen kun saan jonkun kuvaamaan juuri sopivasti. Hyvää kesää, Kata

  2. Hei Heleen ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa nilkkaremmikengät, iskivät sinunkin silmiisi! Ja muuten ovat hyvät jalkaan, varpaat mahtuvat kenkiin eivätkä purista. Kiva kun tykkäsit asusta, minustakin hameasu ja culottesasu olivat tosi kivat. Hyvää kesää, Kata

  3. Ihana Valora �� Ja niin kauniit asut ja hiukset upeat. Voisitko kirjoittaa miten käytät kreppirautaa kun olet sitä testannut?
    Anne

  4. Nilkkaremmikengät, ah…rakkautta ensi silmäyksellä! Niin ihanat. Ne huomasinkin kuvasta ensimmäisenä. Kyseisen kuvan asu myös kaiken kaikkiaan sellainen, jonka pukisin päälleni vaikka heti. 🙂
    Heleen