Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Muutama lahjaidea Äidille 14.5.

Liikkeistämme löytyy iso kasa DAY:n laukkuja ja pussukoita. Laukkuja löytyy useita eri kokoja, samoin pussukoita löytyy pienestä meikkipussista isoon beautyboxiin. Ylläolevien kuosien lisäksi laukkuja ja pussukoita löytyy myös mustina. Pussukat alk. € 18,00.

Keväällä saapui liikkeisiimme uusi ruotsalainen korusarja Syster P. Kaikki heidän korut ovat hopeaa tai kullattua hopeaa. Korut ovat siroja ja soveltuvat niin arkeen kuin juhlaankin.
Ohessa muutamien korujen hintoja:

– Lyhyet kaulakorut € 59,00
– Lintu kaulakoru € 59,00
– Lintu käsikoru € 49,00
– Lintu Korvakorut € 49,00
– Pitkät kaulakorut € 89,00 kivet mm. ruusukvartsi, kristalli, savukvartsi jne.
– Höyhen käsikorut € 49,00
– Ohuet käsiketjut € 59,00
– Roikkuvat korvakorut € 49-79,00
– Nappikorvakorut € 59,00
– Sormukset € 59-69,00
– Horoskooppi kaulalaatat € 49,00
– Käsikorut omalla etukirjaimella € 59,00

 

Tämä ”puikko” kaulakoru on minun suosikkini näistä lyhkäisistä koruista. Minulla oli tämä puikko kaulassani kultaisena eilisessä blogijulkaisussa.

 

Tämä lintukoru on Gabin suosikki

Jos ihastuit Syster P:n koruihin ja haluat tilata sellaisen postimyynnillä, niin lähetämme ne ilman postimaksuja toukokuun ajan. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, tekstaamalla tai laittamalla whatsapp viestin numeroon 040-195 2113.

 

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä lahjaideana on lahjakortti liikkeeseemme. Silloin saat valita itse mieluisan lahjasi. Ja muistathan, että meiltä voi varata aikaa ”Personal shoppingiin”. Saat oman myyjän käyttöösi eli minut:) Minä keskityn sinuun, olen sinun kanssasi ja etsin sinulle sopivat asukokonaisuudet juuri sinun tarpeisiisi. Palvelu on sinulle veloituksetonta. Voit varata minulle ajan  shop@dopp.fi. Tervetuloa!

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset