Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Talvimekot talvisäähän

Vaasassa on kuulemani mukaan tullut lunta ja ihan huippu kylmääkin on sinne luvattu loppuviikosta. Taidetaan saada vähän shokkihoitoa, kun tullaan täältä 30 asteen lämmöstä 30 asteen pakkaseen.  Kylmänä aamuna on ihana vetää paksut sukkahousut jalkaan ja villakangasmekko päälle. Molemmat nämä esittelemäni mekot ovat Eltonin mallistoista ja kuten ennenkin olen todennut, ovat Eltonin mekot kooltaan ja malleiltaan reiluja. Voit sovittaa Eltonin mekoista yhtä kokoa pienempää numeroa kuin meidän muista merkeistä. Eltonin mekot ovat tyylikkäitä ja hyvänlaatuisia mekkoja. Heidän kevätmallistoistaan poimin aina värikkäät ja kuosilliset juhlamekot, kun taas talvimallistosta löytyy klassisempia käyttömekkoja. Ne ovat myös pituudeltaan sopivia, koska helma ylettyy aina polven alle.

 

Huomasitko jo ekassa kuvassa, että tuolini alla piileskeli joku? Täytyy luultavasti käydä ostamassa Valoralle takki ja tossut tuliaisiksi, tyttö kun on pärjännyt ilman rekvisiittaa eli ihan omillansa tähän saakka.

 

Tämä mekko on tummansininen, jossa on luonnonvalkoisia ruutuja. Mekossa on 3/4 osa pituiset hihat. Siinä on takana muotolaskokset eli selkään ei tule pussia, vaan mekko istuu selästä hyvin. Tämä mekko sopii mallinsa puolesta hyvin O-vartaloiselle naiselle, koska mekon keskikohdalla on tilaa. Mekossa on ympyrä kaula-aukko ja vetoketjutaskut edessä. Nämä taskut ovat ainoastaan koristeena mekossa. Puin mekon kanssa paksut sukkahousut ja mustat nahkasaappaat. Jos käytän mustia saappaita, niin puen aina mustat sukkikset jalkaan. Jos saappaat olisivat ruskeat, niin silloin olisin pukenut jalkaani tummansiniset sukkikset, koska mekkokin on tummansininen. Nyt voi joku miettiä, että miksi ei tummanruskeita sukkahousuja? Jalathan näyttävät pidemmiltä, kun sukkis on samanvärinen kuin kenkä. Oikein, voi nekin pukea ruskeiden saappaiden kanssa, itse pidän vaan enemmän tummaninisistä sukkiksista kuin ruskeista. Siinä syy.

 

 

  • Siniruutuinen mekko Elton € 118,30 (€ 169,00) polyesteri 42%, acryli 23%, viskoosi 18%, villa 11%, muut 3%, elastaani 2% Vuori: polyesteri 94%, elastaani 6% Hajakokoja: 34-44
  • Vaaleansininen huivi Part Two € 54,95 villa € 90%, cashmere 10%
  • Wolford 50 den Shape&Control sukkahousut € 37,00
  • Saappaat Gabor € 143,50 (€ 205,00)

 

Tässä tämä toinen Eltonin talvimekko eli se on väritykseltään musta, jossa on hieman harmaata. Mekon hihat ja kaulus ovat edellisen mekon kanssa samanlaisia, mutta muuten mekko malliltaan on ihan erilainen. Selästä tämäkin mekko istuu hyvin, muotolaskokset ovat selkäosassa loistavat. Itse, jos suunnittelisin mekkoja, niin olisin tarkka, että ristiselkään ei jää pussia. Erikseen ovat sitten löysät mekot, joiden ei kuulukaan istua vartalonmyötäisesti vaan roikkua kantajansa päällä.

 

Mekon vyötärö on nostettu vartalon kapeimpaan kohtaan ja edessä on laskokset. Tämä mekon hamemalli muistuttaa tulppaanihametta. Eli ajattele tulppaaninkukkaa väärinpäin, ennenkuin se on auennut. Ylhäältä pyöreähkö, joka kapenee alaspäin. Tämä hameosa ei kapene radikaalisti, eikä samoja laskoksia ole vyötäröllä, mekon takana. Mutta sanotaan, että tämä on puolitulppaanimekko. Tässä mekossa on taskut, avaimet sinne mahtuu hyvinkin. Värikäs villamekko piristää tätäkin mekkoa kivasti, toinen vaihtoehto on koru, joka on villahuivia asiallisempi toimistotyössä.

 

 

  • Musta/harmaa mekko Elton € 118,30 (€ 169,00) viskoosi 65%, polyesteri 37%, elastaani 1% Vuori: polyesteri 94 % elastani 6 % Hajakokoja: 34-44
  • Huivi 100 % villa € 48,30 (€ 69,00)

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei ja kiitos viestistäsi! itä-Suomesta onkin helpompi tulla Helsinkiin, kun Vaasaan eli nähdään ensi keväänä, tervetuloa! Eli mekko on suht reilua kokoa, jos vaihtelet m ja l niin voisin veikata sinulle 38 mekkoa. Emme mielellään lähetä aleaikana tuotteita, koska liikkeessä on niin hässäkkää muutenkin, että aikamme ei riitä postimyyntiin. Hyvää uutta vuotta sinulle myös ja nähdään:) Kata

  2. Aivan ihania mekkoja! Minä niin odotan, että teidän Helsingin liikkeenne avataan, että täältä Itä-Suomestakin pääsee ostoksille! Ihastuin tuohon ruutumekkoon niin paljon, että googlettelin sitä (teiltä kun näin aleaikaan ei voi tehdä valitettavasti postimyyntitilauksia��). Eli onko koko normaalimitoituksinen? Itselläni koot vaihtelevat M tai L? Kaikkea hyvää sinulle ja ihanalle liikkeellesi uudelle vuodelle ja kiitos tästä blogista!