2.10.2016 |

HALOO HELSINKI, TÄÄLTÄ TULLAAN!

 

KYLLÄ, luit ihan oikein! Avaamme DOPP Helsingin ensi keväänä 2017. DOPP tulee sijaitsemaan tässä kauniissa ja vanhassa kivitalossa, ihan Helsingin ydinkeskustassa.  Rakennamme unelmien vaateliikettä juuri sinulle! Tässä vaateliikkeessä tulee olemaan kaikki, mitä minä toivoisin unelma vaateliikkeeltä, jossa haluaisin asioida.

Liike tulee sijaitsemaan Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmassa. Sisäänkäynti tulee olemaan Yrjönkadun puolelta. Stockmannilta liikkeeseemme on matkaa alle 100 metriä ja maamerkkimme on legendarinen hotelli Torni, joka sijaitsee meitä vastapäätä. Liikkeestä on lyhyt matka rautatientorille, joka oli myös tärkeä kriteeri liikepaikkamme suhteen. Näin kauempaa tulevat ja junalla matkustavat pääsevät kävellen liikkeeseen.

 

Olen niin kovin innoissani tästä, minulla on ollut vaikea pitää tätä asiaa itselläni jo peräti kuusi kuukautta! Olisin halunnut kertoa asian heti kun liiketilamme varmistui. Mutta miten tähän päädyttiin? Istuimme helmikuussa, venemessujen jälkeen mieheni kanssa Strindbergin baarissa juoden Irish coffeeta. Mieheni sanoi minulle ”Kuule Kata, se on nyt sillälailla, että sinun pitää laajentaa vaateliikkeesi Helsinkiin, sinun on päästävä jakamaan ammattitaitoasi myös tänne pääkaupunkiseudulle”.
Katsoin häntä hetken ja sanoin ” Ei käy, enhän minä voi kahtia jakautua. En voi olla kahdessa paikassa samaan aikaan, Vaasassa ja täällä”. ”Et voikaan, mutta saat opetella delegoimaan tehtäviä”. pallottelimme kiehtovaa ajatusta eri kanteilta, jonka jälkeen sanoin ”Asia selvä, etsi DOPPille liiketila ja huonoon paikkaan en suostu menemään, sen on oltava yksi Helsingin parhaita liikepaikkoja”. Siitä lähti rattaat pyörimään. Meni muutama viikko ja sopiva liiketila oli löydetty. No, näin se meni, mutta oli asiaa toki palloteltu vuosien aikana useastikin, mutta aika ei ollut vielä otollinen. Sen voin myös mainita, että ei tämä yhden hetken päähänpisto ollut. Mutta kuten mieheni myös sanoi ”sinussa on virtaa vielä niin paljon, että nyt se on tehtävä, kymmenen vuoden päästä se on liian myöhäistä” Kyllä, hän puhui asiaa. Vaasalaiset, älkää pelästykö! DOPP Vaasa jatkaa toimintaansa ihan kuten tähänkin asti. Itse tulen reissaamaan Vaasan ja Helsingin väliä tiuhaan tahtiin, mutta sitä olen harrastanut jo nytkin, muutamia vuosia.

 

Tulemme avaamaan uudet kotisivut www.dopp.fi alkuviikosta ja tämä blogikin on saanut pienen faceliftin. Kerron ja esittelen ne teille ensi viikolla.

DOPP tulee tähän ihanaan vanhaan rakennukseen, jossa on kolme isoa kaari-ikkunaa Yrjönkadulle ja kolme Kalevankadulle. Liiketilan nähtyäni, rakastuin sen valoisuuteen ja ainutlaatuisiin ikkunoihin. Tuomme Vaasan palvelukonseptin Helsinkiin. Autamme, opastamme ja etsimme sopivia asukokonaisuuksia eri tilaisuuksiin. Olemme iloisia, ystävällisiä ja auttavaisia, teemme hetkestäsi DOPPissa miellyttävän kokemuksen. Meillä jatkuu yleisesti ottaen samat tuotemerkit kuin Vaasassa, mutta jotain uutta tuomme Helsinkiin. Kuten Vaasastakin, niin myös Helsingin liikkeestä löytyy vaatteet, kengät, korut ja asusteet. Kaikki yhden katon alta.

 

Minulta kysytään aina silloin tällöin, mistä DOPP on saanut nimensä. Dopphan tarkoittaa ruotsiksi pistäytyä, kastautua tai vastaavaa. Isälläni oli tapana sanoa, että hän menee veteen kastautumaan eli doppaamaan itsensä. Jotenkin sana tuli mieleeni, kun reilut kymmenen vuotta sitten mietimme helppoa ja ytimekästä sanaa vaateliikkeelleni.

 

Pukuhuoneiden paikka

Meillä tulee samansuuruinen liike kuin Vaasassa eli hieman vajaat 200 neliötä. Liike on nyt suunniteltu, samoin kalusteet ja voin luvata teille, että siitä tulee aivan IHANA! Valoisa, persoonallinen ja vaikuttava kaari-ikkunoineen. En tahdo öitäni saada nukutuksi, kun niin jo haluaisin saada ovet auki.
Tänne Kalevankadun puolelle rakennetaan viisi tilavaa pukuhuonetta. Ne eivät tule olemaan pukukoppeja, vaan huoneita:) Tälle alueelle tulee myös lounge eli istuskelualue asiakkaille eli yleensä miehet ja lapset, ainakin Vaasan liikkeessämme pitävät siitä, kun meillä on sohvat heille.
Yksi ylellinen asia on, että liikkeeseen tulee asiakas WC. Missä vaateliikkeessä olet nähnyt WCn, joka on asiakkaille avoinna? Tulemme järjestämään runsaasti asiakasiltoja, joten WC on tarpeen.

 

 

Hepat olivat löytänyt tiensä meille eilen:)

Ihmiset, joille asiasta olen jo maininnut, ovat olleet huolissaan, miten homma käytännössä toimii ja miten jaksan ruveta tähän prosessiin, että laitan uuden vaateliikkeen Helsingin keskustaan. Kuten olen maininnut, olen yrittäjä suvusta ja perheestä kotoisin. Olen pienestä pitäen ollut mukana vanhempieni jaloissa heidän silloisessa yrityksessä. Minä olen yrittäjä, henkeen ja vereen. Haluan tehdä töitä, haluan päättää asioista itse sekä nautin, kun saan ideoida, voin toteuttaa niitä mieleni mukaan, vaikkakin aviomieheni ja tyttäreni välillä painavat jarrua:) Mutta niitä jarrun painajiakin tarvitsen ja tarvitsen myös heitä sanomaan, että nyt rauhoitut! Pistä se tietokone iltaisin tai viikonloppuisin kiinni ja anna asioiden olla hetki. Minun mottoni on, että kun ollaan hereillä, niin mennään täysillä. Eipähän tarvitse kiikkustuolissa pohtia elämättä jäänyttä elämää.

 

 

Mieheni antoi minulle luvan tehdä töitä vielä ainakin 15 vuotta. Sitten on aika jäädä hoitamaan lastenlapsia ja matkustelemaan. Ikinähän ei tiedä, mitä tässä ennen sitä tapahtuu, mutta päämääriä on ihmisellä oltava.
Olen onnellinen siitä, että hän mahdollisti DOPP Helsingin avaamisen ja kannustaa minua työssään, jota rakastan. Hän ei koskaan aliarvioi työtäni, vaan nostaa minua jalustalle. Olen myös äärimmäisen ylpeä siitä, että tyttäremme Gabi tulee mukaan yritykseen. Kuinka mukavaa onkaan pallotella asioita toisen naisen kanssa sekä saada häneltä tuoreita ideoita ja vaikutteita. Me kaksi naista tulemme olemaan tehokaksikko ja saamme varmasti hyvää aikaiseksi ajatellen suomalaisia naisia ja heidän pukeutumistaan. Tällä hetkellä olen maailman onnellisin nainen:)

Jos sinä tai tuntemasi henkilö soveltuisi töihin DOPP Helsingin tiimiimme, niin laita sähköpostia store@dopp.fi
TallennaTallenna


58 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Voi mitä uutisia, onnea uudelle liikkeelle! Täällä täytyy ehdottomasti poiketa, kun ovet aukeavat 🙂 Mikä liiketilassa on aiemin ollut (kampaamo?)?

  Tiina

 2. Merja sanoo:

  Olipa mukava uutinen, luultavasti tulen doppaamaan siellä useasti ;-D.

 3. Sara sanoo:

  Mahtavaa! Olen monesti haikaillut sitä, että Vaasan liike on niin kaukana. Minä tulen ihan varmasti pistäytymään teillä. 🙂

 4. Anonyymi sanoo:

  Onnea, onnea, onnea tulevaan! Tätä olen salaa toivonutkin. Minusta tulee vakkariasiakkaasi. Pidän juuri tuosta konseptista, että kaikki saa saman katon alta mutta liiketila on hallitun kokoinen. Jos etsit tavarataloissa esim. mustaa mekkoa, on ne ripoteltu pitkin valtavia liiketiloja eri merkkien kohdalle. Ei kiitos, ei pysty!
  Tervetuloa Helsinkiin! Tiina

 5. Anu Leppänen sanoo:

  Tervetuloa. Ihana päästä asioimaan livenä. Todella hyvällä sijainnilla o liike. Upeaa on myös perheyhteisön kannustus.

 6. Anonyymi sanoo:

  Ihailtavaa energisyyttä 🙂 Onnea! Mukava että Vaasan Dopp pysyy jatkosskin.-Hansu

 7. Anonyymi sanoo:

  Ihanaa sunnuntaita Kata! Odotan innolla, että löydän Sinut ja Liikkeesi pian täältä. Teet loistavaa työtä, sydämmellä ja rautaisella ammattitaidolla. Liikkeesi olisi loistava työpaikka 🙂 terveisin Maarit

 8. Anonyymi sanoo:

  Ihana uutinen! Kävin kerran Vaasan liikkeessäsi ja tykkäsin paljon. Minulla on vahva fiilis, että minusta tulee kantis Helsingin Doppiin 😉 Ihailen tarmoasi, keep up the good work! -Rva43

 9. Anonyymi sanoo:

  Päivän positiivisin uutinen! Lämpimästi tervetuloa Helsinkiin, kovasti onnea ja menestystä. Olen paikalla helmikuussa : )
  t. Outi

 10. Emppa sanoo:

  Aivan mahtavaa, onnittelut ja hatun nostot sinulle ! Tulen olemaan kanta-asiakas : ) terv. todella tyytyväinen lukija Espoosta

 11. Anonyymi sanoo:

  Jee! Niin monta kertaa ole kahdehtinut vaasalaisia tällaisesta palvelukonseptista! Yksi tuleva kanta-asiakas ilmoittautuu ja jää innolla odottamaan avajaisia =D

  Onnea ja menestystä tehokaksikolle!

 12. Anonyymi sanoo:

  Mainio uutinen Kata, onnittelut rohkeudesta ja hyvästä päätöksestä! Löysin blogisi joitakin kuukausia sitten ja pidän valtavasti iloisesta, energisestä ja asiantuntevasta asenteestasi jolla sitä teet. Olen harmitellut, että espoolaiselle liikkeesi kanta-asiakkuus on hieman hankalaa, mutta nyt ongelma poistuu 🙂 Uskon, että Doppin kaltaiselle liikkeelle löytyy runsaasti asiakaskuntaa pääkaupunkiseudulta. Ryhdynkin saman tien levittämään sanaa omassa ystäväpiirissä 😉

 13. Aivan fantastinen uutinen olen jo aiemmin kotona jutellut ja harmitellut kuinka pitkä matka Hangosta on Vaasaan kun olen niitä jotka haluavat sovittaa vaatteet ja nyt jippii… se tulee mahdolliseksi en malta odottaa kevättä, toivotan koko sydämmestäni onnea sinulle 🍀👍🍀

 14. Anonyymi sanoo:

  Kuten edeltäjätkin ovat todenneet, hieno uutinen saada Dopp Helsinkiin!
  Innolla keväisiä avajaisia odottaen 🙂

  Heli

 15. Anonyymi sanoo:

  Jee, kiva uutinen, täytyy tulla käymään heti Hesan puodissa kun avaatte 🙂
  Laura

 16. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Merja! Nähdään doppailun merkeissä ja tervetuloa:) Kata

 17. Doppwoman sanoo:

  Hei Tiina! Kiitos ja kyllä, liikketilassa oli kauan Titti Haapalan kampaamo. Titti jäi eläkkeelle ja oli valmis luopumaan ihanasta liikepaikastaan. Tervetuloa! Kata

 18. Doppwoman sanoo:

  Hei Sara! Ihana kuulla, tervetuloa! Kata

 19. Doppwoman sanoo:

  Hei Tiina! Kiitos paljon:) Aivan mahtavaa, että tulet vakkariasiakkaaksemme:)) Haluamme helpottaa naisten arkea juuri sillä, että ei tarvitse juosta vaikkapa sukkahousujen perässä, vaan vaatteet, korut, sukkikset, kengät, laukut jne. löytyy samasta paikasta. Tervetuloa! Kata

 20. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Anu! Jep, sijainti on mainio ja rakastuin vanhaan taloon, siinä on persoonaa:) Kyllä, olen onnellinen kun tytär päätti juuri opiskelut ja sanoi lähtevänsä mukaan liikkeeseen. Tervetuloa! Kata

 21. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Hansu! Kyllä pysyy ja toiminta jatkuu ihan kuten ennenkin. Kata

 22. Doppwoman sanoo:

  Voi kiitos Maarit:) Kyllä, sydän on mukana:) Nähdään ja tervetuloa, Kata

 23. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Rva43! Loistavaa ja tervetuloa liikkeeseemme, hyvällä energialla mennään eteenpäin:) Kata

 24. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Emppa! Loistavaa, loistavaa ja nähdään ensi vuoden puolella. Tervetuloa, Kata

 25. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Outi! Nähdään ensi vuoden puolella, odotan sitä innoissani:) Tervetuloa, Kata

 26. Doppwoman sanoo:

  Kiitos sinulle! Uskon myös, että palvelevalle vaateliikkeelle on kysyntää, itse ainakin pidän siitä, että liikkeissä, missä asion, saan asiantuntevaa palvelua. Kiitos kovasti, että laitat sanan kiirimään, se ilahduttaa suuresti:) Nähdään ensi vuoden puolella ja tervetuloa, Kata

 27. Doppwoman sanoo:

  Kiitos, kiitos! Nyt ei tarvitse enään kadehtia, meidät löydät tosiaan Helsingistä ensi keväästä:) Mekin odotamme innostuneena, että ovet saadaan auki! Tervetuloa, Kata

 28. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Pirjo! Kyllä, Hanko ja Vaasa ovat kaukana toisistaan, mutta Helsinki ja Hanko ei:) Nyt saat tulla rauhassa sovittelemaan asuja ihanan isoissa pukuhuoneissa! Nähdään ja tervetuloa, Kata

 29. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Heli! Oi, niin mekin odotamme, tulisi jo kevät:) Mutta äkkiä se aika menee ja hups vaan ja olemme auki:) Nähdään ja tervetuloa, Kata

 30. Doppwoman sanoo:

  Hei Laura! Hienoa, kun uutinen miellytti ja tottakai tulet heti käymään:) Nähdään keväällä ja tervetuloa, Kata

 31. Anonyymi sanoo:

  Voih, avaisitpa joskus liikkeen Tampereelle! Täältä puuttuu juuri Doppwomanin kaltainen, ystävällisen ja kokonaisvaltaisen palvelun vaatekauppa, jossa valikoimaa riittää! Eikä esim. Part Twota tai Inwearia myy täällä kukaan, mitä nyt parissa liikkeessä saattaa joskus olla jokunen vaate kyseisiltä merkeiltä.
  Kati

 32. Mape sanoo:

  voi miten ihana uutinen-tätä uutista odotin salaa ja toiveeni nyt toteutuu! me pk-seudun kaikenikäiset naiset pääsemme nauttimaan ammattitaidostasi plus osaamisestasi!

 33. Armi Viita sanoo:

  Ihanaa että tulette Helsinkiin! Siellä käyn usein. Tervetuloa!

 34. Niina Arppe sanoo:

  Oih! Ihanaa! Tätä onkin odotettu, hartaudella 😉 Tuskin maltan odottaa!

 35. Anonyymi sanoo:

  Iloinen uutinen! Tervetuloa! Hieno liikepaikka, onnea!
  T. Lea

 36. Anonyymi sanoo:

  Wuhuu…päivän paras uutinen. Tätä tarvitaan. Naisenergiaa hyvällä maulla. Go girl!!

 37. Anonyymi sanoo:

  Voi että tulin iloiseksi tästä uutisesta! Onnea uudelle filiaalille, ihan huippu sijainti ja kaunis rakennus. Tuskin maltan odottaa miltä siellä tulee näyttämään. terveisin tuleva vakioasiakas Minna

 38. Kipa sanoo:

  Olen seurannut blogiasi säännöllisesti puolisen vuotta ja monet kerrat miettinyt, että pitääkö lähteä retkelle Vantaalta Vaasaan vain tutustuakseen vaateliikkeeseen. Eilen illalla luin ihanan uutisen, että avaat liikkeen Helsinkiin ja malttamattomana odotan nyt avajaisia ja mahdollisuutta tulla shoppailemaan. Onnea!

 39. Doppwoman sanoo:

  Hei Kati! Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, eikö se näin mene:) Mutta kun hyppäät junaan, niin olet puolessatoista tunnissa meillä! Ja kävelymatka on Helsingin päässä liikkeeseemme. Tee retki meille keväällä, se varmasti kannattaa:) Nähdään ja tervetuloa, Kata

 40. Doppwoman sanoo:

  Hei Armi ja kiitos! Hienoa, ja olemme ihan Helsingin ytimessä, niin sinne on helppo tulla. Tervetuloa, Kata

 41. Doppwoman sanoo:

  Hei Mape! Ihanaa, kun toiveesi toteutui:) Tervetuloa meille eli nähdään keväällä, terkuin Kata

 42. Doppwoman sanoo:

  Hei Niina! Voi, kuinka ihana kuulla:) Aika menee äkkiä, keväällä nähdään! Kata

 43. Doppwoman sanoo:

  Hei Lea ja kiitos:) Olen todella onnellinen paikasta, ihana talo, vanhanajan fiilistä ja persoonaa:) Nähdään keväällä, terveisin Kata

 44. Doppwoman sanoo:

  Hei Kipa! No, nyt ei tarvitse:) Tulle sinne, niin se on monelle helpompaa! Tervetuloa doppailemaan, keväällä nähdään, Kata

 45. Doppwoman sanoo:

  Hei Minna! Kiitos ja samoin minä, en jaksa odottaa:) Näen sieluni silmin uuden liikkeen ja siitä tulee naisellisen tyylikäs! Tervetuloa doppailemaan, kevääseen! Kata

 46. Doppwoman sanoo:

  Hei! ihana kommentti, kiitos:) Kyllä, lujalla energialla ja isolla sydämmellä touhataan! Tervetuloa ja tapaamisiin, Kata

 47. Anonyymi sanoo:

  Hei, ihana uutinen, tätä olen salaa toivonutkin. Terv. blogisi lukija Vantaalta

 48. Doppwoman sanoo:

  Hei ja ihanaa, että uutinen oli mieluinen! Nähdään keväällä DOPPissa, tervetuloa! Kata

 49. Anonyymi sanoo:

  Mahtiuutinen Kata. Nyt voin pistäytyä shoppailemassa Helsingin liikkeessä, eikä enää tilata postitse Vaasasta. Vaikka sekin on ollut erittäin vaivatonta ja helppoa teidän kanssanne.

  Jaana

 50. Anonyymi sanoo:

  Olen pitkään toivonut, että tällainen liike olisi Helsingissä – liike, josta saisi oikeasti palvelua ja neuvoja. Kun sain tiedon liikkeestä, oli ensimmäinen ajatus EI!!!, sillä tämähän tietää rahanmenoa. Toisaalta tuli myös huoli, että nyt liian moni löytää samat pukeutumisideat. 🙂 Blogi on ollut mahtava ja sen ansiosta pukeutumiseni on noussut aivan uudelle tasolle. Kiitos! Parasta ovat runsaat kuvat ja ehdottomasti se, että kerrot/selität/avaat sitä, miten ja miksi kokonaisuudet ja yksityiskohdat toimii. Toivon, että liikkeestä löytyy hyvä valikoima myös pieniä kokoja (xs, Mac 00/30).

 51. Doppwoman sanoo:

  Hei Jaana ja mahtavaa, kun uutinen oli mahti;)) jep, nyt pääset meille sovittelemaan. Kiitos, olemme yrittäneet parhaamme postimyynnissäkin. Nähdään keväällä ja tervetuloa, Kata

 52. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos viestistäsi;) älä huolehdi, naisia on niiiiiiin paljon pääkaunkiseudulla, että ei kaikilla ole samaa päällä, kun ei ole Vaasassakaan vaikka on paljon, paljon pienempi kaupunki kuin Helsinki. Pieniä kokoja on aina, siitäkään ei tarvitse kantaa huolta:) mutta nähdään keväällä, kerron sinulle lisää vinkkejä! Tervetuloa, Kata

 53. Anonyymi sanoo:

  Ihana uutinen! Nyt pääsen minäkin sovittamaan ja shoppailemaan vaatteita Helsingin reissuilla.
  Postimyyntikin on toiminut erinomaisesti, kiitos siitä 🙂

  Pia S

 54. Doppwoman sanoo:

  Hei Pia ja kiva kun uutinen oli mieluisa! Kyllä, nyt pääset sovittelemaan ja mallailemaan eri kokonaisuuksia, nähdään keväällä ja tervetuloa:) ja kiva, että olet ollut tyytyväinen postimyyntiin, Kata

 55. Anonyymi sanoo:

  Hei Kata!

  Käyn silloin tällöin lukemassa blogiasi ja kurkkimassa josko ihana Valora näkyisi kuvissa ja monta kertaa olen ajatellut, että sinun pitäisi avata liike myös Helsinkiin. Ja täällähän se uutinen nyt on, mahtavaa! Olen todella iloinen puolestasi vaikken tunne sinua muuten kuin blogin välityksellä 🙂 Aivan ihana liiketila ja upealla paikalla vielä, tulen ehdottomasti käymään kun saatte putiikin auki. Helsinki tarvitsee tällaisen naistenvaateliikkeen, jossa palvellaan iloisella mielellä sydän mukana eikä vain ylimielisesti ja tekopirteästi tyrkyttäen rahankiilto silmissä.

  Terkuin Hannele

 56. Doppwoman sanoo:

  Hei Hannele ja kiitos kommentistasi! Kyllä Valoraa aina silloin tällöin näkyy, en malta olla kaappaamatta sitä syliini, koska usein se sointuu niin hyvin väritykseltään asuihin:) Voi kiitos, mekin olemme niin onnellisia laajennuksesta ja mielettömästä paikasta ja rakastuin todellakin liiketilan valoisuuteen ja niihin ihaniin ikkunoihin. Tervetuloa liikkeeseemme, siellä nähdään! Mukavaa syksyä, Kata

 57. Jessica sanoo:

  Voi Kata mitä ilouutisia! Vihdoinkin lempiliikkeeni ja maailman ihanin vaateliikkeen omistaja tulee tänne Helsinkiin! <3 Arvelin vähäsen aikaisemmin, että näin saattaa käydä kun vierailit niin tiuhaan täällä, onnea vielä kerran ja odotan innolla, että saan tulla vierailemaan uuteen liikkeeseen! <3

 58. Doppwoman sanoo:

  Voi kiitos Jessica! Apua, ihan häkellyin ihanasta kommentistasi:) Tottakai tulet, ilmoitan heti kun tiedän paremmin, koska ovet aukeavat. Mukavaa syksyä sinulle ja tule käymään, jos liikut vaasassa:) terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *