Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uuden näköiset kuminauhahousut

Moni ihastui viime sunnuntain postauksen housuista, jotka ovat hyvä vaihtoehto farkuille. Tässä muutamat uudet housumallit, joissa on kuminauha vyötäröllä. Näissä housuissa ei ole vetoketjua ja nappia, vaan nämä vain vedetään jalkaan. Kummatkin housut ovat siistit eivätkä mitenkään ”mummuset” vaikka niissä kumpparivyötärö onkin!

Nämä vaaleanharmaat Ouin housut ovat siistit, niissä on prässit edessä ja lahje on kapeahko sekä täyspitkä. Housut ovat ohkaista ja pehmoista villakangasta. Housut ovat malliltaan hieman löysähköt, mutta eivät suinkaan mitkään lökäpöksyt. Näissä housuissa ei ole takataskuja. Nämä ovat hyvä vaihtoehto arkihousuiksi farkuille, kun housurintamalle haluaa vaihtelua.

Kun housuhin yhdistää paitsikan tai viskoosipaidan ja neuletakin tai bleiserin, on työasu kunnossa. Yhdistin housuihin ohkaisen merinovillaisen neuleen. Neuleen selkäosa on yksivärinen tummanharmaa ja edessä on kolme eriväristä raitaa, samoin hihoissa kaksi eriväristä raitaa. Hihansuissa ja vyötäröllä on leveä resori. Tämä neule sopii niin housujen kuin hameenkin pariksi. Itse olen merinovillafani, kun sehän ei kutita.

Toinen kuminauhavyötäröinen housu on MACin villakangashousu. Nämä ovat hyvin samantyyppiset housut kuin ylläolevat Ouin housut. Lahje on kapea sekä täyspitkä ja kummassakin housussa on sivutaskut. Kun housut ovat hieman löysähköt, kuten näiden kuuluu ollakin, eivät sivutaskut aukea lantion kohdalta.

Näissäkään housuissa ei ole isoja takataskuja vaan pienet viirutaskut. Nämä housut ovat kuin suorat housut, mutta rennommat ja nuorekkaammat.

Pitkästä aikaa mallistoihin ollaan saatu perusneuleita. Minulla on päälläni Delicateloven lyhyehkö neulepaita. Tällainen perusneulepaita, joka ei ole hurjan pitkä, on helppo yhdistää kaikenlaisten alaosien kanssa. Lyhyehkö neule ei tee asusta raskaan näköistä myöskään hameen kanssa. Jos neule tuntuu liian lyhkäiseltä, antaa seuraava kuva vinkin miten se asia ratkaistaan.

Eli ratkaisu on kaulauspaita lyhkäisen neuleen alla. Kauluspaidan helma takaa sen, että vaikka käsiä nosteltaisiinkin ylös, ei massukka näy. Samalla asuun saa kauluksen ja muistathan, että vedät aina kauluspaidan hihansuut esille neuleen, neuletakin tai blazerin hihansuista. Pieni, mutta tärkeä yksityiskohta. Itse puen kauluspaidan aina neuleiden alle, koska tunnen itse alastomaksi, jos minulla ei sitä ole, mutta tapansa kullakin.

 

  • Raitaneule In Wear € 89,95
  • Harmaat villakangashousut Oui 119,95
  • Helmenharmaa neule Delicatelove € 79,00 myös punainen ja harmaa meleerattu
  • Tummanharmaat villakangashousut € 99,95
  • Paitapusero In Wear € 69,95 valkoinen, vaaleansininen ja musta
  • Korut Evany kaulakoru 39,00, käsikoru 44,00 ja korvakorut 24,00 Uusi korusarja! Lisää kuvia koruista sunnuntain postauksessa

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei ja kiitos viestistäsi! Tumma raita on graffitinharmaa ja päälläni on koko s. On ohutta merinovillaa eli miellyttävä pitää päällä.
    Mukavaa viikonloppua! Kata

  2. Hei! Onko tuon Inwearin raitaneuleen tummin raita tummansininen vai musta? Mikä koko on päälläsi? Kivan näköinen neule.

  3. Huomenta!
    Nyt osui ja upposi, ihan kaikki. Kiitos!
    T. Tiina