Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ripaus syksyistä pihlajanmarjasävyä

 

 

Materiaali 100 % viskoosi

Tämä mekko ei ole ihan perusmekko. Tästä mekosta löytyy kaikki syksyn trendielementit eli mekossa on trumpettihihat, kauluksessa on nauhat, jotka voi solmia rusetille ja hameen helma ylettyy polven alle. Helma hieman levenee alhaalta ja se tekeekin mekosta hyvin naisellisen. Mekossa on kaunis kangas, pohjaväri on musta sekä kukat ovat valkoisia ja kukkien reunoissa on syksyisen oranssia sävyä. Mekossa on myös vuori ja on se senverran näyttävä, että se kerää varmasti huomiota.

 

 

More&Moreltakin löytyy peruspaitsikka. Hyvinkin stretchaava sellainen valkoisena, punaisena, sinivalkopilkullisena ja tässä pihlajanmarjanvärisenä. Vaikkakin paitsikka on hyvin slimmattu, siinä on silti tilaa rinnassa ja käsivarsissa eli siitä voi sovittaa omaa kokoa. Tämä nahkahame on miellyttävän pehmeää nahkaa ja se istuu päälle kauniisti, koska se on tehty monesta eri palasta. Nahka venyy aina hieman käytössä, joten nahkavaatteet kannattaa ostaa napakkana. Tällaiseen nahkahameseen sopii moni yläosa, pehmoinen villa sopii nahkaan ihanasti, luoden kivaa kontrastia. Nahkahame on pitkäikäinen ja paranee käytössä.

Postauksen tuotteet

  • More&More mekko € 139,95 koot 34-42 (minulla on koko 34)
  • More&More nahkahame € 179,95 koot 34,36 ja 38 (minulla on koko 34)
  • More&More paitsikka € 45,95 koot 34-42 (minulla on koko 34)
  • Gabor korkkarit € 79,90
  • Wolford shape&control € 36,00

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei Tii ja kiitos viestistä! Koiruli änkee kuviin, on niin ihmisläheinen että pyörii meidän ympärillä:) jep, teen postsuksen miten meillä menee tässä lähipäivinä:) samoin sinulle, aurinkoisia päiviä, Kata

  2. Ihania kuvia, kun pikku koirulikin niissä mukana. Odotan innolla postausta miten koira-arki on pennun kanssa lähtenyt käyntiin ja kuinka se on sopeutunut uuteen kotiin. Aurinkoista viikkoa!

  3. Hei Hansu ja kiitos:) on yli 100 vuotta vanha huvilamiljöö:) mukavaa tiistaita, Kata