Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Perusneuletakki ja arvotaan myös sellainen!

 

Minulta kysytään paljon ohjeita perusvaatekaapin kokoamiseen ja olenkin tehnyt niistä muutamia juttuja. Tässä on perustuote vaatekaappiin, neuletakki, jossa on klassinen malli eli napit edessä, ympyrä kaula-aukko ja se ylettyy lantiolle.

Part Twon neuletakki on 100 % merinovillaa. Materiaalinahan se on ihan loistava. Se lämmittää eikä kutita, mikä onkin hyvä asia, koska kaikki eivät voi käyttää villavaatteita juuri tämän takia.
Tämän neuletakin saat pestä pesukoneessa, villapesuohjelmalla, mutta paras apu on viedä se ulos tuulettumaan. Tällainen perusvillatakki sopii niin moneen. Voit pukea sen hihattomien mekkojen päälle, hameen kanssa kuten allaolevissa kuvissa ja tietenkin myös housujen kanssa. Jos paitasi on pidempi, niin se ei haittaa vaikka se näkyy neuletakin alta vaikkapa kapeiden housujen kanssa.

Rasittavat ruohontupsut, mutta mieheni hoiti ne onneksi pois!

Valkoinen paita rusetilla on myös hyvä peruspilari vaatekaappiin. Tällaista paitaa, jossa on vielä hyvät hihat voi käyttää yksistään tai se on pukeva neuletakin tai jakun kanssa. Pääntie on kaunis, kun v-aukko ei ole liian syvä. Tämä paita on täydellinen työvaate.

Merinovillaiset neuletakit ovat yksivärisiä, lukuunottamatta tätä raitatakkia, jossa on luonnonvalkoinen ja musta raita. Tässä hameessa on kuminauha vyötäröllä eli se ainoastaan vedetään päälle. Hameessa on sivusaumat sekä etusaumat myös hieman edempänä ja niiden tarkoitus on kaventaa vartaloa eli ne luovat illuusion kapeammasta lantiosta. Myös alaspäin kapeneva helma saa aikaiseksi kapeamman näköisen vyötärön. Hameen takana ei ole halkiota.

Minulla on ensimmäistä kertaa kevään jälkeen sukkahousut jalassa. En ole vielä luovuttanut syksylle ja ruvennut niitä käyttämään, mutta tämä villahame kaipasi sukkahousut jalkaan. Minulla on jalassani Gaborin mokkaset korkkarit, jotka löytyvät yläpalkista kohdasta ”kengät S-16”. Nämä korkkarit ovat pehmoiset jalkaan ja ne ovat kooltaan noin puolinumeroa isommat kuin lakeerikorkkarit.

Postauksen tuotteet:

  • Part Two neuletakki € 89,95 koot xs-xxl (normaalia kokoa)
  • More&More paita € 45,95 valkoinen ja musta koot 34-42 (normaalia kokoa)
  • In Wear hame € 79,95 harmaa ja musta koot 34-42 (normaalia kokoa)
  • Gabor mokkakorkkarit € 115,00
  • Wolford Shape & Control 50 den sukkahousut € 36,00

 

Minkävärisen neuletakin sinä valitsisit itsellesi?
Ottaisitko mustan, viinin, raitaisen, ruskean, vaaleanharmaan, tummansinisen vai luonnonvalkoisen?

Osallistu arvontaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään neuletakin väri ja kokosi, niin osallistut neuletakin arvontaan. Muista laittaa nimesi tai nimimerkkisi kommenttiin. Arvonta päättyy keskiviikkona 24.8.2016 klo. 23.00. 
Ilmoitamme neuletakin voittajan 26.8. postauksessa.
Onnea arvontaan!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

315 kommenttia

  1. Vaikeaa, voisin ottaa kaikki…sanotaan sitten, että viininpunainen koko m.
    Hj

  2. Löysin ensimmäistä kertaa tähän blogiin ja luin heti muutaman postauksen. Erittäin hyviä vinkkejä, tekee mieli hankkia uusia vaatteita. Arvonnassa mukana, valinta on ruskea ja koko S tai M.

  3. Hei, harmaa koko s. Kiitokset ihanasta postauksesta! Terveisin Tuija M

  4. Jos onni suosii, ottaisin raidallisen neuletakin ja kokoa M.
    t. Erja K

  5. Ihana arvonta �� tummansininen ja koko L
    Sari /sarppanainen@gmail.com