Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Farkkumekolla töihin

On tuttu mekko? Tämä mekko on se, jota olen kehunut parissakin eri postauksessa keväällä. Ensin esittelin sen puuvillaelastanina täällä ja toisen kerran pellavaisena täällä. Helppo ja hyvinistuva perusmekko, joka ei tuota aamuisin päänvaivaa. Harmi, kun unohdin kuvata sen ilman neuletakkia harteilla, olisitte nähneet sen hihat, mutta näette mallin edellisistä postauksista.

Mekossa on kivat taskut

Tämä mekon kokotaulukko menee niin, että se on hieman pienempää mallia kuin normaalisti. Mekossa on stretchiä eli se joustaa hyvinkin, mutta se on aika kapea lanteista eli ei sovellu A-vartaloiselle naiselle, koska se nappaa lantiosta kiinni.

Yritin jättää Valoran pois kuvista, mutta eihän se onnistunut. Se veti niin lujaa minua kohden, että otin sen käteeni. Mutta itseasiassa, Valorahan on hyvä poseeraamaan.
Näissä vyö ja laukkukuviossa on tarkoitukseni näyttää, että farkkumekkoa on helppo asustaa. Laitoin ruskean obivyön vyötärölle ja saman arjan pikkulaukun olanyli. Jos työpäivän päätteeksi haluan lähteä istumaan iltaa ja syömään, niin näillä parilla pienellä kikalla saa jo asusta hieman työstetymmän.

Tämä harteillani oleva neuletakki on se perusneuletakki, josta onkin arvonta käynnissä!

Postauksen tuotteet

  • Part Two mekko € 149,95
  • Part Two neuletakki € 89,95 koot xs-xxl
  • In Wear Obivyö € 79,95 nahkaa
  • In Wear laukku € 89,95 nahkaa, löytyy myös mustana
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei Eeva ja kiitos viestistä! Kiva kuulla, että olet tykännyt mekosta:) minustakin se on kätevä js siitähän me tykätään:) nyt syksyyn tehtiin vain farkkuna ja ens kevääseen tulee taas pellavaisena kevään väreissä. Ja kiitos kun seuraat ja tykkäät blogista! Terveisin Kata

  2. Hei Susanna ja kiitos viestistäsi! Kiva kun tykkäät postauksista ja toivottavasti saat niistä ideoita omaan vaatekaappiisi:) tule ihmeessä käymään, jos matkaat Vaasaan päin! Mukavaa loppuviikkoa, Kata

  3. Tuo Part Twon mekko on ihan super! Itselläni on tummansininen ja ollut ihan lemppari koko kesän. Sopii tilanteeseen kuintilanteeseen asusteilla avrioiden.Onkohan sitä saatavana muun värisenä?
    p.s. mahtava blogi, ihanat tuotteet ja annat aina niin upeita vinkkejä asuista. t. Eeva

  4. Kiva postaus ja ihanat asusteet 🙂
    Laura

  5. Näin vahingossa teidän facebook-päivityksen ja aloin seuraamaan blogianne. Postaukset on vähän "liian" hyviä, tekee mieli kaikkea 😉 Ennen kaikkea on kiva nähdä aikuisen naisen päällä aikuisen naisen vaatteita…Noudin eilen postista sen strechpaitiksen ja oli unelma päällä, koko oli ehkä hitusen liian suuri, mutta malli oli niin istuva, ettei haitannut! Pitää kyllä tulla pyörähtämään teidän liikkeessä, kun joskus käyn tädillä visiitillä.