Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pitsimekko, in or out?

Minulta kysytään aina välillä, kun esittelen asiakkaille pitsimekkoja, että onko pitsi vieläkin muotia?
Kyllä on. Ja eihän sitä mallistoissa olisikaan, jos se ei olisi muotia. Meidän liikkeessä myydään sen sesongin tuotteita kun nyt on, meidän liikeideaamme ei kuulu myydä vanhaa sesonkia.
Pitsi on tullut jäädäkseen, se on minun mielipiteeni. Pitsiä on paidoissa, neuleissa, jakuissa, topeissa, shortseissa, housuissa, hameissa ja mekoissa eli sitä voi olla joka paikassa. Pitsiäkin on erilaisia ja eri henkisiä, se voi olla herkkää tai rokkia. Useammat naiset pitävät pitsistä, mutta jotkut sanovat sille ehdottoman ”Ei”. Perusteluna kun kysyn syytä, niin he sanovat, että pitsi ei ole oman tyylistä.
Esittelen teille kaksi kaunista In Wearin pitsimekkoa.

 

 

Tämä ”Patrice” mekko, joka on In Wearin mallistosta, on klassikko. Sitä on ollut saatavilla jo useampi vuosi, enkä ihmettele. Tämän paremmin istuvaa mekkoa on vaikea löytää. Olen nähnyt vartaloita koosta 32-44, on suoria vartaloita, leveitä lantioita, on rintavia, on pieni rintaisia, mutta tämä mekko sopii yleensä aina. Mekko on vartalonmyötäinen, siinä on sopiva helman mitta, samoin mekossa on hyvät hihat. Mekossa on myös sisäänotot edessä ja takana, joten myös se takaa sen istuvuuden. Jos selkäosa on liian pitkä, pystymme korjaamaan sen vaikkakin mekossa on hihat eli se ei ole ongelma.

 

 

Ylläoleva sähkönsininen beigellä vuorella ja tämä melonin punainen ovat kevään sesonkivärit Patrice mekosta. Mekkoa löytyy mallistoista ympäri vuoden myös tummansinisenä, jossa on beige vuori sekä mustana, jossa on musta vuori. Tummansinistä löytyy liikkeestämme myös, mutta mustaa saamme lisää heinäkuussa.

 

 

Tämä In Wearin pitsimekko, Graciee, on tämän kevään sesonkimekko eli se tarkoittaa sitä, että tätä mekkoa on saatavilla vain tänä keväänä. Gracieesta on tehty kolme väriä ja mekko poikkeaa Patrice pitsimekosta monellakin tavalla.

 

 

Craciee mekossa on nuorekkaampi henki, joka johutuu mekon pituudesta ja niukempi linjaisuudesta. Tässä mekossa on myös ohuempi pitsikangas eli mekko ei ole niin tukevaa materiaalia kuin Patrice. Mekossa on v-aukko selässä, joka on suh´t laaja sivusuunnassa, mutta liivit pysyvät näkymättömissä mekon alla.

 

Tässä Graciee myös hopean harmaana eli tämä on sama sävy kuin pitsisessä maximekossa, jonka esittelin teille muutama päivä sitten. Mekon päälle sopii pieni bolerojakku, jos sellaiselle on tarvetta. Hailakan roosa jakku on More&Moren mallistosta ja jakkuun löytyy myös saman värinen kotelomekko, jossa on kapea vyö vyötäröllä.
Minulla on kolme eri kokoa päälläni Graciee mekoista eli
– Vaalean roosa on kokoa 34 miinus. Kokolappu on 34, mutta on pienempi kooltaan, myös lyhkäisempi
– Kirkkaan sininen on kokoa 34 eli vastaa kokoa
– Vaalean harmaa on kokoa 36
Patrice mekko vastaa omaa kokoa eli minulla on päälläni mekoista koot 34. Kummatkin pitsimekot ovat saman hintaisia eli € 149,95 ja mekkojen koot ovat 34-44. More&Moren jakusta löytyy koot 34-44 ja jakun hinta on € 119,95.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

18 kommenttia

  1. Hei Kati ja kiitos viestistäsi:) Kiva kun pidit maksimekkoviikosta! Oi, se musta on huippustyle, parempaa mekkoa saa kyllä etsiä. Nämä kesävärit ovat aika herkkuja, mutta kyllä ne tulevat syysväritkin ovat, ne nähdään elo/syyskuussa. Samoin sinulle, aurinkoisia päiviä toivottelee Kata

  2. Hei Henna ja kiitos viestistäsi, kirkkaansininen on upea väri! Mukavaa kesää, Kata

  3. Ihana postaus jälleen! Samoin iloitsin kovasti maksimekkoviikostasi 🙂 Tuo Patrice-mekko on täydellinen – minulla on se mustana ja harkitsen juuri, pitäisikö ostaa jokin kesäväri myös. Mekossa on myös tarpeeksi pituutta, vaikka olen 175 cm pitkä enkä tykkää aina käyttää polven yläpuolelle jääviä helmoja. Aurinkoisia alkukesän päiviä toivottelee Kati

  4. Hei Maarit ja voi kiitos:)) Kiva, kiva tule käymään. Mikä onkaan sen parempi kesälomakohde kuin aurinkoinen Vaasa! Kiitos, helteitä täällä kyllä piisaa, Kata

  5. Hei Anna Asiallinen ja kiitos ihanasta kommentistasi:) Kiva, kun pidit maksimekkojutusta ja tästä myös, saan paljon virtaa kun postauksista tykätään. Ihanaa kesää myös sinulle, toivotaann että tulevasta kesästä tulee kaikessa mielessä, varsinkin säässä, vielä parempi kuin edellisestä! Aurinkoisin terveisin, Kata

  6. Kiitos maksimekko-postauksesta ja tästä pitsimekko-postauksesta. On mukava lukea ja katsella kokonaisuuksia, vertailla malleja ja vain nauttia kauniista kuvista. Oikein suloista kesää, työn touhua ja lepoa sopivissa annoksissa toivottelee Anna Asiallinen.

  7. Wow mikä kaunotar ja ihanat pitsimekot. Itsellä yksi hihaton mutta olen pidempään jo hakenut hihallista versiota. Tässä seuraava syy Vaasan reissuun kun loma alkaa.
    Helteistä lomaa, terkuin Maarit

  8. Hei Anki! Ottaisin mielelläni kuvia, mutta vaikeata on suostutella kameran eteen naisia, saatikka että kuvat julkaistaisiin netissä. Mukavaa kesää, Kata

  9. Hei ja kiitos viestistäsi. Kyllä, se oli Ouin mallistosta ja hieman pidempi. Kiva, kun sait oman pitsiunelman. Ps. se väri oli upea! Kata

  10. Oih miten kauniita mekkoja…tuo viimeinen yhdistelmä olisi niin kaunis!

  11. Olen vasta ottanut pitsimekon harkintaan joten kiitos, että valoit uskoa sen ajattomuudesta!

    Tiina

  12. Huippumekot! Harmi että mulle pitkäsäärelle liian lyhyitä:(
    Onneksi löytyi se oliivinvihreä pitsimekko. Ouin mallistoa taisi olla!

  13. Kaunis mekko, mutta olisi kiva nähdä kuva tuosta rintavan ja vähän vatsakkaan naisen päällä.

  14. Minulla on ollut vuosia tämä mekko, mustana ja sinisenä. Voin vaan todeta on huippuistuva ja aina muodikas!