Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rento kevättakki ja kivat neuleet

 

 

Part Two takki € 199,95 koot 34-44 In Wear huivi € 39,95
Tämä on kiva ja reipas takki! Se on loistava erityisesti housujen kanssa käytettäväksi. Malliltaan Part Twon takki on istuva olkapäistä, mutta se levenee helmaa kohti eli on malliltaan A-linjainen takki. Jos haluat pukea takin hameen kanssa, niin kapea, kynämallinen hame on paras malli tämän takin kanssa. Takissa on poletit olkapäillä, tampit hihansuissa, reilu kaulus, painonapit edessä ja taskut. Tämä takki on tummansininen ja koot mitä meiltä löytyvät ovat 34-44. Takki vastaa omaa kokoasi.

 

MAC Dream skinny € 109,95 Delicatelove neule € 99,00
Mainitsinkin noin viikko sitten, että meillä on uusi merkki nimeltä Delicatelove. Heiltä löytyy ihanat neuleet ja neuletakit. Erityisesti ihastuin heidän laatuihinsa eli tämä vaaleansininen, v-aukkoinen neulepaita on 90 % puuvillaa ja 10 % cashmiriä. Minulla on jalassani MACin Dream skinnyt, joissa on hieman kulutettu pesu. Tämä pesu kuuluu omiin suosikkeihini, koska se on rento, mutta siisti ja sopii hyvin valkoisen kauluspaidan seuraksi, mikä kuuluu taas omaan peruspuvustooni.
MAC Dream skinny authentic € 109,95 In Wear paitsikka € 69,95 Delicatelove neule € 99,00

Tässä näette saman neuleen, mutta beigenä. Tämä beigen sävy on harmaaseen taittuva eli hyvin saman sävyinen kun päälläni olevat MACin Dream skinny authentic farkut. Pesin neuleen pesukoneessa, eikä sille käynyt kuinkaan. Suosittelen pesukoneen käsinpesuohjelmaa, mutta itse unohdin sen laittaa ja pesinkin neuleen tavallisessa 40 asteen vesipesussa, mutta se kesti sen hyvin. Kuten huomaatte, neule on hieman oversize ja se on takaa pidempi, mikä on kiva asia. Neuleiden koot ovat xs-xl ja minulla on päälläni koko xs. MACin farkuissa on 28″ pituus, mikä tarkoittaa sitä, että ne ylettyvät nilkkaan. Jos ihmettelit, mitä sana authentic tarkoittaa, niin se tarkoittaa sitä, että housujen laatu on aavistuksen paksumpaa eikä veny ihan yhtä paljon kun peruslaatu. Authentic laatu on klassisempaa farkkukangasta.

 

Gabor ballerinat € 115,00

Nämä ballerinat olivat todella pehmoiset ja mukavat jalkaan. Kun niissä on hieman pyöreämpi kärki, niin varpailla on enemmän tilaa ja kumipohja tekee ne mukaviksi kävellä.

 

Gabor loaferit € 99,90 valkoiset ja harmaat

Minä käytän loafereita kesäisin. Ne ovat klassiset ja sopivat nilkkahousujen ja myös rentojen mekkojen kanssa. Minulla on ollut tapana ostaa uudet loaferit joka kevät, koska itselläni valkoiset kengät eivät kestä kauniina kahta kesää. Näissä Gaborin loafereissa on irroitettava sisäpohja. Jos sinulla on kengissäsi teetetyt lisäpohjalliset, niin näihin kenkiin saat laitettua ne. Omat pohjalliset vaativat kengältä enemmän tilaa, joten on hyvä jos kengän pohjan saa irti.
Muistathan, että näet kaikki meidän kenkämallit hintoineen yläpalkista, kohdasta ”kengät”.

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Takkihan on hieno, saisipa joskus isompikin nainen tuollaisen takin. Mutta kummasti meille aina tuntuu myytävän rumia malleja. No, Cellbekselle taas, siellä on niitä kokoja. Ihmetellä täytyy, miksei suomalainen Luhta edes myy isompia kokoja. He kyllä ainakin ovat niitä valmistuttaneet, olen joskus nähnyt sellaisen sivuston. Suomessa niitä ei ainakaan myydä! Olisihan sekin osittain kotimaisten tuotteiden tukemista. Mutta meidän rahamma eivät vaan kelpaa valmistajille/sisäänostajille. Mutta ymmärrän, ettei tämä asia kosketa sinuntyyppisiäsi naisia.
    Hyvää kevään jatkoa teille ja meille kuitenkin!

    • Hei Anneli ja kiitos viestistäsi. Vaateliikkeen valikoimissa täytyy tehdä ratkaisuja monessa asiassa ja merkkivalikoima on tärkein. Tuotemerkit valmistavat määrätyllä kokolajitelmalla vaatteita ja suurin osa on 34-44, koska nämä koot ovat yleisempiä kokoja. Jotta vaateliike voisi palvella kaikenkokoisia naisia, niin kokolajitelmat ovat silloin isot ja yhtä tuotetta on paljon. Esim. jos liikkeessä on kokoa 34-52 niin yhtä tuotetta on jo 10 kpl ja jos se kerrotaan vaikka kahdella niin se on 20 ja pienille liikkeille tämä on ihan liian paljon yhtä tuotetta. Tästä johtuen on erikoistuttava johonkin kokoihin samallalailla kun erikoistutaan kohderyhmään. Itse möisin mielelläni vaatteita kaikille naisille ja aina kun saan, niin otamme kokoa 46 ja meillä on myös Kitana, josta saamme koot 46, 48 ja 50 ja heidän mekkoja meiltä löytyy. Toivottavasti löydät ihania vaatteita itsellesi ja aurinkoista kevättä! Kata

  2. Hei ja kiitos viestistäsi! Oih, minulle ei tulisi mieleenkään tarjota sinulle pinkkiä. Tummansininen/mustikan sininen on mielestäni hyvä väri sinulle. Sinulla on varmastikin vaalea iho. Metsän vihreä myös sopii mielessäni sinulle, samoin beigen ja ruskean/pellavan sävyt. Oletko kokeillut vaaleansinistä? Punaiset hiukset, vaalea iho, siniset silmät ja vaaleansininen, jep kokeile! itse katson aina naisen hiusten värin kokonaisuuteen, kun puen ihmisiä, jotta kokonaisuudesta tulee harmoninen. Ihanaa kevättä sinulle!

  3. Hei, tykkään ja luen blogiasi. Mutta. Olen pohtinut, minkä väristä vaatetta minulle tarjoaisit – olen ihka oikea punapää tumman kuparilla hiuksilla. En oikein jaksa, kun minulle liikkeissä heitetään pinkkiä eteen. Ja miksi kaikki tarjoavat mustaa, missä on ruskea? Eihän meitä monta ole, mutta joskus…

    Hyvää kevättä.

  4. Hei Lea ja kiitos viestistäsi! Kiilaphjia ei ole vielä tullu, mekin odotamme niitä kuin kuuta nousevaa:) laitan kuvia, kun saamme niitä! Tänään tuli Caloun ihanat puukkarit, postaus on tulossa. Mukavaa Pääsiäistä! Kata

  5. Tuo takki on juuri sellaisen muotoinen joista tykkään. Myös neuleessa kivaa uutta muotoa, ja laatu on varmasti ihana päällä. Esittelit kai jo helmikuussa teille tulevia uutuus kenkiä. Siitä asti olen odottanut asukuvia kiilapohja sandaaleistanne. Joko ne ovat tulleet teille.
    T. Lea

  6. Hei ja kiitos kysymyksestä! Olen tuota asiaa joskus miettinyt, mutta en ole päässyt mihinkään summaan. Muistan, että asia on ollut tapeetilla medioissa aina joskus ja olen miettinyt, että suomalaisten kulutus vaatteisiin on pieni, kun vertaa Euroopan maita. Kuten taas tähänkin asiaan vaikuttaa niin moni asia eli toki taloudellinen tilanne on varmasti se yksi tärkein asia. Samoin, jotkut naiset eivät välitä ostaa vaatteita, se ei ole heille se tärkeä asia ja jotkut taas ostavat paljonkin, he tykkäävät vaatteista ja muodista. Tästä päästäänkin lempiaiheeseeni eli kokonaisuuksien ostamiseen. Olen kirjoittanut, että kokonaisuuksien ostaminen on tärkeää. Jos ostelee tavaraa sieltä täältä, mikään ei sovi keskenään, on se mielestäni, ei järkevää ostoskäyttäytymistä. Kun ostaa yhden kokonaisuuden, jota täydentää tarpeen mukaan, niin se on huomattavasti järkevämpää ostamista. Pidemmällä tähtäimellä tällainen vaatteiden kokonaisuuksien ostaminen säästää rahaa ja hermoja. Olen myös sitä mieltä, että kannattaa ostaa laadukkaita vaatteita, joista on iloa pidempään. Mutta jokainen priorisoi oman kulutuksensa omiin intresseihinsä ja taplaa tyylillään:) Mukavaa ja aurinkoista kevättä!

  7. Hei! Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja taloudestani tarkkana tavallisena palkansaajana kiinnostaisi sinun näkemys siitä, paljonko vaatteisiin kuluu rahaa vuosi- tai kuukausitasolla? En tiedä onko tämä sellainen aihe jota myyjä haluaa ottaa esiin, mutta itselleni on esimerkiksi epäselvää käytänkö paljon vai vähän rahaa muotiin ja vaatteisiin. Ainakin tuntuu, että vaatteet ja kengät ehtivät kulua loppuun työkäytöstä ennen kuin taas ostan uusia.