Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

MACin Luxury housut

Muistatko 70-luvulta biisin ”Kansakunta kaipaa teryleeniä”? Kun Mac esitteli nämä kyseiset housut minulle, niin tämä biisi naksahti päähäni. Teryleeni on 100 % polyesteriä, jota käytettiin jo 60-luvun vaatteissa. Polyesteriä käytetään edelleen lähinnä yläosissa ja polyesterin plussana on se, että se ei rypisty. Materiaalit ovat kehittyneet hurjasti 40-50 vuodessa, joten emme puhu samoista karheista, kovista ja hiostavista materiaaleista nykyään, kuin silloin.

 Gabor tennarit € 115,00

Nämä Macin Luxury housut ovat 86 % polyamidia ja 14 % elastaania, mikä tarkoittaa sitä, että housut tuntuvat ihanan venyviltä päällä ja moni sanookin, että housut tuntuvat jumppahousuilta.
Tälle keväälle tästä laadusta on tehty kaksi eri housumallia eli skinny ja flare. Minulla on jalassani flare malli, jossa housun lahkeet ovat levenevät. Levenevä lahje näyttää upealta korkkareiden kanssa, mutta nyt yhdistin housuihin matalat tennarit ja raitapaidan, yhdistelmästä tuli rento ja toimii se näinkin.

 

 

More&More paitis € 65,95 Gabor korkkarit € 79,90

Tässä on juhlavampi yhdistelmä samojen housujen kanssa eli korot jalkaan ja siisti yläosa. Housut ovat istuvat ylhäältä ja venyvät uskomattoman paljon, kun ne pukee päälleen. On makukysymys, kuinka tiukat housut haluaa. Itse suosin Macin strechhousuissa kuitenkin yhden koon isompia housuja kuin ihan tiukat, koska pidän useinmiten paitaa housuissa enkä halua, että housut ovat pepusta niin piukeet. Flare housujen kanssa puen mieluiten yläosan, joka ei ole iso ja leveä, koska lahje on levenevä. Liian isoilla ja pitkillä yläosilla flare mallisilla housuilla näyttää kokonaisuus raskaalta ja vartalo isolta eli suosi pientä ja istuvaa yläosaa flaren kanssa.

 

Part Two paita € 89,95

Tässä on Luxury laadusta skinny malli. Lahkeen mitta on 27″ eli se ylettyy yleensä nilkkaluuhun asti. Housujen lahkeissa on vetoketju, samoin hopean väriset vetoketjut ovat housujen edessä ja piiloketju on housujen sivussa, jotta ne saa helposti vedettyä jalkaan vaikka itse puen housut jalkaani avaamatta sivuvetoketjua. Housuissa ei ole vyölenkkejä, mutta itselläni ne pysyvät hyvin päällä eikä minun tarvitse nostella niitä.

 

 

Kummassakin housumallissa on säären keskellä sauma tai prässi, mikä on loistava, koska se tekee vaikutelman kapeammasta säärestä. Flare mallissa on tikatut skarpit prässit ja skinnyissä on säären päällä sauma, joka tekee housuista rennommat. Moni kyselee mitä kenkiä nilkkahousujen kanssa käytetään ja vastaan, että talvella nilkkureita ja kesällä ihan mitä vaan.

 

MAC Luxury housut € 139,95 koot 00-42 ja In Wear neuletakki € 149,95

Skinny mallissa on kiva saada etuvetoketjut näkyville eli laitoin hieman paitaa housujen sisälle edestä ja jätin sen roikkumaan takaa. Mikäli haluat jotain pepun peitoksi, niin pitkä neuletakki on hyvä valinta näiden housujen kaveriksi. Housut ovat helppohoitoiset eli pese 30C asteen vesipesussa ja silitys ei ole tarpeellista.

MAC Luxury housuja löytyy tummansinisinä ja mustina

MAC Luxury housujen kokotaulukko:

00 vastaa kokoa 34
32 vastaa kokoa 34-36 (minä käytän tätä kokoa)
34 vastaa kokoa 36-38
36 vastaa kokoa 38-40
38 vastaa kokoa 40-42
40 vastaa kokoa 42-44
42 vastaa kokoa 44-46

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Hei Sari ja kiitos viestistäsi:) Eikö olekin, ne ovat ihanat päällä, mutta siistit. No mieti ja palaa:) ja kiitos!

  2. Luxury skinnyt ovat todella ihanat käytössä :)Kaikki puserot olivat myös todella mukavia – More&Moren paitapusero vai Part Twon pusero siinäpä miettimistä! Pitääköhän taas laittaa uusi tilaus….On tämä hyvä blogi, kiitos!
    T:Sari

  3. Kivat housut, mutta en taida uskaltaa tilata sovittamatta. Kiva tuo PartTwo paitapusero. Onki siinä reilu/pieni koko?

  4. Hei! En tiedä, joten laita meili "ota yhteyttä" blogin sivusta, niin keskustellaan koko ja laitamme postiin. Meillä on vilkas postimyynti, joten sen suhteen ei ole ongelmia:)

  5. Ihanat housut ja nuo yhdistelmät kaiken kaikkiaan! Nyt täytyy laittaa mietintään tilaaminen, vai tiedätkö, myykö näitä Tampereen seudulla kukaan?