Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Poncho vyöllä ja uusi ”outfit inspiration” sivu

Pirjo kyseli edellisessä postauksessa, että voiko tätä Part Twon ruutuponchoa käyttää vyön kanssa niin, että vain edestä näkyy vyö, mutta ei takaa. Lupasin ottaa vyöstä ja ponchosta kuvan.
Eli vyö pujotetaan käsiaukoista sisälle ja laitetaan kiinni ponchon edestä. Käsiaukot ovat sen verran isot, että kädet pystyvät liikkumaan ponchon käsiaukoissa ihan hyvin. Tämä näyttää oikein hauskalta näin eikä ole liian paksu tai ”tönkkö” ja poncho ei ole niin lepakkomainen enään, jos ei sitä halua.

 

Farkut MAC Dream skinny € 109,95 (mustat, mustikansiniset ja tumma farkku)

Doppwomanilla on uusi blogipohja, ehkä huomasitkin jo. Muutos ei ole kovin suuri, mutta mielestäni se on nyt selkeämpi kuin edeltäjänsä. Jos kaipaat inspiraatiota pukeutumiseen eli haluat pukeutumisideoita, niin katso Doppwomanin inspiraatiosivu Pinterestistä eli kerään sinne asuja, joita kuvaamme ja niitä on helppo käydä siellä katsomassa. Pinterest palkki löytyy suoraan tuosta vasemmalta, mutta jos et halua kirjautua Pinterestiin, niin voit rullata palkkia tuossa sivussa, niin näet eri asuyhdistelmiä.
Uusien blogisivujen toteutus Hannamaria Design.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei mankka ja just näin. Ne eivät ole niin lepattavia vyön ansiosta, minäkin pidän tästä versiosta. Mukavaa viikonloppua!

  2. Hyvä idea, pitääpä kokeilla. Tykkään käyttää ponchoja ja vyön avulla eivät näyttäisi teltalta päällä.

  3. Paljon kiitoxia, ponchosta tuli just niin tyylikäs vyön kanssa kun arvelinkin ja mikä oivallus pujottaa vyö hiha-aukoista, hienoa ei tarvitse purkaa sivusaumoja. Vielä kiitos myöskin kuvaajalle sai hyvin selvän vyön käyttötarkoituxesta.
    Terv. Pillo