Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Arvonta blogin 1-vuotis syntämäpäivän kunniaksi!

Tänään on aihetta juhlaan, koska Doppwoman blogi täyttää 1vuotta! Tasan vuosi sitten, se oli keskiviikko ilta kun painoin ensimmäisen kerran nappia ”julkaise”. Minua jännitti niin kovasti, sydän hakkasi ja kädet hikoili. Ensimmäisenä iltana blogissa kävi 450 ihmistä! En yhtään tiennyt, oliko se paljon vai vähän..mutta nyt kun olen jutellut bloggareiden kanssa, niin se oli paljon! Tästä ollaan kiritty huimasti ylöspäin ja aiotaan kiriä jatkossakin. Kiitos kuuluu teille lukijat, ilman teitä tämä homma ei olisi ollenkaan mielekästä.

Olen iloinen, kun saan jakaa teille kivoja pukeutumisvinkkejä ja te otatte ne kiitollisina vastaan. Suunnittelilla on kaikkea kivaa myös ulkopaikkakuntalaisille, haluaisin että tekin pääsisitte osalliseksi meidän vaateliikkeestä ja pystyisin stailaamaan myös teitä ja antamaan henkilökohtaisesti pukeutumisvinkkejä.

1-vuotis syntymäpäivän kunniaksi, arvomme lukijoiden kesken kaksi kpl € 150,00 lahjakorttia Doppwoman-liikkeeseen!

Yhden arvan saa joko Facebookin kautta osallistumalla tai tämän blogitekstin kommenttikenttään jätetystä kommentista eli seuraavasti:

– facebook eli tykkäät siellä meidän samaisesta 1-vuotisjulkaisusta ja jaat sen eteenpäin

– laitat viestin tämän postauksen allaolevaan kommenttikenttään nimelläsi/nimimerkilläsi luetko blogiamme Bloggerin tai Bloglovin´in kautta (Bloglovin´in kautta on helppo kirjautua seuraajaksi ja kummatkin seurantapalkit löydät blogimme vasemmasta reunasta)

Arvonta päättyy sunnuntaina 22.11.2015 klo. 24.00. Voittajat ilmoitetaan blogissamme tiistaina 24.11.2015.

Onnea arvontaan!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

104 kommenttia

  1. Neulemekot ja hameet ovat mieluisia ja sopivia nykyiseen elämäntilanteeseeni.

  2. Grattis! Följer er via FB och Blogger…tack för lärorika tips!!!

  3. Onnea 1v blogille! Melkein päivittäin tulee seurattua josko jo jotain uutta ilmestynyt. Liikkeessä tulee käytyä aina kun mahdollista ja vaikka välimatkaakin on niin onneksi posti toimii!

    /NinaF