Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Raitamekko talvella?

Raitamekot mielletään yleensä kevät- ja kesämekoiksi. Mutta eihän niiden tarvitse sitä olla, kuten ei ole tämäkään Ouin mekko, joka on paksua stretchtrikoota. Kauempaa voisi jopa luulla, että kyseessä on raitapaita ja tummansininen hame, mutta näin ei kuitenkaan ole, vaan kyseessä on kokomekko. Yhdistin mekkoon vaaleat sukkahousut, jotta mekko tulee paremmin esille.
Mekko voi käyttää ihan vain näin, ilman sen kummempia asusteita.

 

Puin mekon päälle beigemeleeratun neuletakin ja samanvärisen kaulahuivin. Nämähän sopivat mekkoon hyvin, kun nilkkuritkin ovat beiget. Asusta saa talvisemman kun siihen yhdistää tummansiniset/mustat sukkahousut, tummat nilkkurit, joko ruskeat/mustat ja tummansinisen neuletakin ja huivin. Tämä asu on rento arkiasu, jossa minä viihtyisin. Beige neuletakki on hyvä väri yhdistää mihin vaan, sen enempää miettimättä.

 

Nyt tehtiin mekosta astetta siistimpi työasu. Vaihdoin neuletakin tummansiniseen bleiseriin ja vaaleisiin korkkareihin ja laitoin helmet kaulaan. Kiva asu toimistokäyttöön ja jos bleiserin haluaa ottaa pois, niin sekin onnistuu, koska mekossa on pitkät hihat.

 

Tällä asulla voisi mennä vapaamuotoisemmin viettämään iltaa. Punaiset korkkarit sopivat väripilkkuna meriaiheeseen mekkoon ja pikkuinen laukku käteen ja rento, mutta siisti asu on tässä.

 

Tässä on kerrospukeutumista parhaimmillaan. Ensin mekko, sitten neuletakki jos on kylmä, sitten huivi kaulaan ja lyhyt takki päälle. Kaikki allaolevat helmat saavat lepattaa takin alta. Ideana on, että se mitä ei voida piilottaa, otetaan esille.

 

Muistakaa, että takin tulee olla tarpeeksi lyhyt, jos haluatte pukeutua näin eli neuleen tai mekon on tultava reilusti näkyviin takin alta. Silloin asu näyttää mielenkiintoiselta ja trendikkäältä. Pitkä neuletakki ei ole epäkäytännöllinen talvella, mutta jos sinusta tuntuu että se ei sovi takkisi alle, niin jätä se työpaikalle odottamaan sinua seuraavaan aamuun.

Postauksen tuotteet:

  • Oui raitamekko € 119,00 koot 34-42
  • Part Two neuletakki € 79,95 koot xs-xxl
  • Part Two huivi ”cafe latte” € 69,95
  • In Wear blazer € 159,95 koot 34-44
  • In Wear pussukka € 54,95 (beige loppu, löytyy mustana ja vaaleanharmaana)
  • In Wear neuletakki € 129,95 (kokoja rajoitetusti)

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

  1. Mikä huulipunan sävy sinulla näissä kuvissa on?

  2. Kiitos taas jälleen kerran mainioista asustusvinkeistä! Olen ihan koukussa näihin postauksiisi.
    T. Maija

  3. Onpas kiva mekko ja niin monikäyttöinen, pistänpä korvan taakse… Kenen nuo ihanat nilkkurit ovat?

  4. Kaikki ihania asukokonaisuuksia! Raitoja käytän ympäri vuoden, ovat kai minun juttu. Tuo mekko on täydellinen, kuten rouva itsekin. <3