Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Naisten 20-luvun muotia ja tunnelmia

Kuvasimme menneellä viikolla Pintariipaisuja blogin Emman kanssa naisellista 20-luvun muotia. Otimme leikin tosissamme ja sukelsimme täysillä salakapakka tunnelmaan pelaten korttia ja siemaillen shamppanjaa. Meillä oli todella hauskaa, joten kuvat puhukoot puolestaan, olkaa hyvät!

 

Emmalla on päällään Part Twon hapsumekko, jossa on loistava istuvuus. Se istuu selästä vartalonmyötäisesti, mutta edestä se on sopivan löysä. Minulla on päälläni myös Part Twon hapsuhame ja toispuoleinen sifonkitoppi. Meillä on jalassa Wolfordin ihonväriset sukkahousut ja siihen päälle puimme vielä Wolfordin mustat verkkosukkahousut. Verkkosukkahousujen alle on hyvä pukea ihonväriset sukkikset, sääri näyttää kauniimmalta eikä iho ”pursua” verkon läpi.

 

Emman upea paljettimekko on In Wearin mallistoa. Mekko on täynnä paljetteja, mutta yläselkäosa on mustaa harsokangasta ja mekko on malliltaan ihan suora kuten minunkin More&Moren mekko. Emman musta pieni tekoturkki on More&Moren mallistosta 139,95 ja minun beige tekoturkkini on Part Twon mallistosta € 269,95.

 

 

 

 

 

Emmalla on päällään In Wearin hame, joka on pidempi toiselta puolelta ja siinä päällä hänellä on musta toppi, jonka helmassa on pliseeraus. Minun Part Two kokomekko on hyvin saman henkinen kuin Emman hame eli se on toiselta sivulta myös pidempi.
Oletteko kuulleet, että 20-luvulla rusketus tuli muotiin, kun Coco Chanel oli oleskellut liian kauan auringossa ja ruskettunut? Ennen rusketus kertoi kovasta työstä ulkoilmassa, mutta käsitys muuttuikin yhdessä yössä, Coco Chanelin johdosta, koska nyt se kertoikin runsaasta vapaa-ajasta. Tähän astihan oli vältetty auringonottoa eli ihon tuli pysyä mahdollisimman vaaleana. Minun fammullani oli upea iho ja syyksi hän sanoi, että ei ollut koskaa ottanut aurinkoa ja se varmasti pitikin paikkaansa, koska aurinko saa ihossa tuhoja aikaiseksi.

 

Kiitos, että saimme lainata rekvisiittaa sisustusliike Säteestä:

– Musta kynttelikkö Olsson&Jensen € 165,00
– Antiikkikynttilät Bioste € 1,30/kpl
– Kultainen kynttiläjalka Filipiniana € 21,00
– Valkoinen patterikynttilä € 5,00 (näytti ihan aidolta)
– Drinkkilasit Riviera Maison € 11,95/kpl
– 3-kerrostarjotin Riviera Maison € 69,95
– Peilitarjotin Filipiniana € 45,00
– Tyynynpäälliset € 11,50 tai € 17,20 ja sisätyyny € 10,00

Kiitos vielä Emma täydellisestä heittäytymisestä 20-luvun tunnelmiin, tämä oli viikon kohokohta.

 

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

15 kommenttia

  1. Ihana fiilis kuvissa, teillä on ollut hauskaa!

    ps. edellisen postauksen karvaliivi on täydellinen <3

  2. Voi jee mikä mahtava meininki, miten kauniit naiset ja upeat kolttuset <3 Aivan mielettömän ihana postaus. Yhtä upeaa viikkoa! <3

  3. Hienosti ideoidut ja toteutetut kuvat,. Hymy huulilla katsoin kaikki. Hapsuvaatteet suosikkejani.
    T. Lea