Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Bobbi Brown ja Dior

 

Viime lauantaina, ennenkuin lähdimme Haikon kartanoon häihin kävin Stockkalla Bobi Brown osastolla meikissä. Meikki toimii niin, että varaat ajan haluamallesi osastolle ja kun ostat heiltä kolme tuotetta, niin saat meikin veloituksetta.
Vaikka kyseessä oli iltatilaisuus, niin en halunnut vahvaa meikkiä. En pidä siitä, että silmät on vahvasti meikattu kimalteella ja tummalla, koska tarkoitukseni oli laittaa häihin punaiset huulet, laukkuni väriset. Minut meikkasi Khira ja hän teki mielestäni juuri sopivan iltameikin ja hän opasti samalla varjostusten kanssa, miten niitä laitetaan. Hiukset laitoin itse, sileälle ponihännälle taakse ja koska kampaus oli niin napakka, niin nukuin sen kanssa kaksi yötä ja aamuisin vaan silottelin päällihiuksia uudestaan ja suihkutin lakkaa. Kätevä kampaus esim. viikonloppu matkalle, ei mene aikaa hiusten laittoon.

Häissä minulla oli vanha, kultainen rusettipusero, jonka olen ”ikuisuusvaatteeksi” joskus hankkinut Floridasta, In Wearin tummansininen pitsihame, joka on kynänmallinen ja ulottuu polven alle, ihonväriset sukkahousut, nudet korkkarit ja punainen laukku.

 

Nämä kolme tuotetta ostin. Minulle oli iloinen yllätys, että Bobi Brown on kehittänyt meikkivoiteen nimenomaan keltapohjaiselle iholle. Eli heiltä löysin hyvän värin, varsinkin nyt kun olen vielä hieman päivettynyt. Saas nähdä, onko meikkivoide liian tumma sydäntalvella. Roosan huulipunan ostin myös, se ei paljoa huulilta erotu, mutta vähän kuitenkin. Kolmas tuote on silmien alle eli jos on hieman sinertävät alaluomet niin ensin lilaa tököttiä, mitä ostin Floridasta  ja sitten tätä beigeä peitevoidetta päälle, jotta vältymme panda efektiltä. Floridan meikkipostauksen löydät tästä.

 

Ostin tämän Diorin Nude meikkivoiteen elokuun alussa. Hätäisenä tyyppinä en suostunut siihen, että myyjätär kokeilee sitä iholleni. No, siinähän kävi niin, että se on liian vaalea itselleni. Olen kokeillut sitä kaksi kertaa ja sävy ei minulle käy.  Jos sinulla on tämä käytössäsi ja haluat toisenkin pullon, niin laita viestiä kertomalla, miksi tämä on niin hyvä meikkivoide. Postitan sinulle tämän meikkivoiteen veloituksetta, koska minulla se jää käyttämättä. Jos enemmän kuin yksi tämän haluaa, niin arvon meikkivoiteen saajan. Laita viestiä tämän tekstin kommenttikenttään huomiseen eli  sunnuntaihin 27.9 mennessä. Voit laittaa nimimerkilläkin, ilmoitan saajan blogissa tiistaina 29.9. niin sovitaan sitten toimitustapa.

 

Kategoriat

11 kommenttia

  1. Luxusta, jota sekaihoni kaipaa. Ja talvisävy on pian tarpeen. T.mari
    Ja liikkeestä voin noutaa, jos kerrankin voitto napsahtaisi.
    Kiitos blogista. Olen monta juttua joutunut hakemaan liikkeestä blogin takia 😉

  2. Hei! Diorin nude meikkivoide on kuin tehty minun iholle. Hain pitkään iholle sopivaa laadukasta tuotetta ja tämä on juuri se Löytö joka tekee minun iholleni ihmeitä. Mukana arvonnassa siis!

  3. Voi tuo on niin ihana meikkivoide! Yhden olen malttanut ostaa, juuri tuo sävy. Tulee ylellinen olo kun sitä käyttää ��

  4. Heippa! Oi mikä arvonta! :)Ilomielin mukana arvonnassa, tykkään juuri tuosta ja vaalea sävy on vielä minun sävy:)) noutaa voin itse myymälästäsi, jos voitto napsahtaisi ;-)tanja.kukkonen@netikka.fi

  5. Hep! Mulla on ollut tuota, mutta viimeksi ostin jotain eri merkkistä, johon en ollut yhtä tyytyväinen. Joten mielellään vaihtaisin takaisin. 🙂 t. Anu N.

  6. Kiitos mukavasta blogistasi:) Sitä on ollut ilo lukea:) Ihana meikkivoide! Mukana arvonnassa!
    Syysterveisin Anne

  7. Mulla on tätä, Nude on aivan ihana meikkivoide ainakin mun sekaiholle! Tosi harva värimeikki selektiivisillä on ihan oikeasti hintansa arvoisia mutta meikkivoiteet (ainakin Diorin ja Lancomen) ovat sitä todellakin. En tiedä tuliko sulle mieleen, että ainahan voi ostaa toisen sävyn ja sekoittaa itselle sopiva sävy ja näin joka vuodenaikaan löytyy oikeanlainen meikkivoide 🙂 Näin mä tekisin jos tämän voittaisin, sillä yksinään se on ehkäpä vähän tumma syksyyn ja se omistamani taas talvenkalpealle iholle sopiva. mytty83@gmail.com

  8. Mukana!☺Lancome on mun käyttämä merkki mutta voisin ilomielin testata tämä.Kotiäitinä tällä hetkellä niin voitto olisi kivaa.Voin itse noutaa jos voitan.

  9. Minulla ei jäisi käyttämättä, joten mukana, jos arvot. Tämä on meikkivoide, joka tekee ihosta luonnollisen hehkuvan ja hyvinvoivan ja näköisen. Heijastavat pigmentit tuovat iholle valoa ja heleyttä. Iho näyttää tasaisemmalta ja nuorekkaammalta.

    Vakkarilukijasi Heleen